Ahoj, radi bychom vyrazili v termínu 17-25.9. na kratkou svatebni cestu na seychely. Doporučili byste mi jak případně hledat a co si hlídat? Aktuálně jsem našla letenky v tomto termínu za 16 tisíc, jde se dostat níže? .

Letenky na Seychely

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

21 reakcí

Ahoj, radi bychom vyrazili v termínu 17-25.9. na kratkou svatebni cestu na seychely. Doporučili byste mi jak případně hledat a co si hlídat? Aktuálně jsem našla letenky v tomto termínu za 16 tisíc, jde se dostat níže?

0

Odlet Berlín / Budapešť?

0 Citovat

Ahoj Dave, moje puvodni letnky byly z Prahy, Berlin mi vychazi na skyscanneru za 17 a Budapest je tedy lepsi ta je uz za 13 a pul.. Jde se pres nejake vyhledavace dostat nize? Nebo tohle je uz opravdu dobra cena.. Zpravidla koupime letenky a jak na potvrou za tyden jsou levnejsi o pet tisic tady u vas na cestujlevne smiley

0 Citovat

Určitě letenky přes 5 tisíc nekupuj u žádný prodejců, kteří ti nabídnou "nižší" cenu smiley viewtopic.php?f=52&t=2918&start=15

0 Citovat

Nevim jestli jsi me spatne nepochopil.. smiley Standardne kupuju letenky ze mi vyskoci nabidka u vas na cestujlevne pripadne vyhledavam pres skyscanner nebo Vas vyhledavac.. najde mi to krasnou letenku.. treba na Bali za 15 tisic, koupim ji.. a za tyden super akce na cestujlevne letenka na bali za 10000. Tak byla myslena ta petitisicovka.. Jelikoz to nebylo jednou smiley tak bych se tomu chtela vyhnout a poprosit Te o radu, jak najit co nejlevnejsi letenku na Seychely.. vzhledem k tomu ze letime jen na tyden.. tak cim levneji tim lepe a je mi jedno jestli poletime z Prahy, vidne, Budapesti nebo Berlina smiley Mel by jsi radu? Nebo nechystaji ted aerolinky nejake akce? smiley Diiiiiky smiley

0 Citovat

Osobně bych vzal letenku z té Budapešti, dlouho se nic neobjevilo a tato cena je fajn, pokud to tedy nemáte do BUD daleko. Září je za humny, šance se zmenšují.

0 Citovat

Cenu na SEZ jsme dlouho sledoval, měli jsme tam před měsícem svatbu, taky jsme jeli na týden, my nakonec chytli tu chybovku s Etiopanama za 6K z MXP.
Cena z BUD 13K ujde, nejlepší ceny mi házelo většinou VIE a BUD (z VIE často dávali promo právě ti Etiopané, kteří SEZ začali lítat).
Ještě může skočit akce na SEZ od AirBerlin, na jejich "superneděli", na jaře to bylo za 13K z BER

Při tak krátké cestě je důležitá i samotná délka cesty, aby pak nepřišla sice akce ala Keňané, kdy člověk je 12hodin v Nairobi a je to třeba za 10K z CDG...
Podle mě už moc prostoru ( myšleno v regulérní akci) na nižší cenu není, spíš že třeba chytneš něco trochu pohodlnějšího ( z výhodnějšího letiště, rychlejší cesta, lepší letové časy..)

Je fakt, že je léto, a těch akcí v červenci srpnu tolik není....

Jinak ti Etiopané jsou docela pohodlní a rychlí -jen krátký přestup (cca 3 hodiny) a dva lety jeden 6 hodin a jeden 3 něco (my sice zkušenost z MXP, ale třeba z VIE to bude podobné), servis normální.

0 Citovat

Ahoj Tondo,

moc děkuji za radu, moc mi to pomůže.

měj se krásně a spousti příjemných zážitků na dalších cestach

0 Citovat

ja snad nekde napsala ze mi je jedno jeslti budu cestovat 4 dny? Jak se snazim tak se snazim ale nikde to nevidim.. Dopravit se autem do berlina, vidne, ci jineho mista a odletět do cilove destinace je podle me v pohode. Jsem rada, za rady s jakymi aerolinkami letet a jestli je dobre cekat na nejakou akci... Myslim si ze zvadnu logicky uvazit, zda se vyplati dat 16 tisic za letenku s 20 hodinama na ceste nebo 10 za 3 denni cestu napric kontinenty... Kazdopadne i Tobe za Tve uvahy dekuji

0 Citovat

Etiopané maji akci z VIE, docela dobré ceny na SEZ

0 Citovat

Ahoj,

mohl bych poprosit o letenku na seychely na listopad. Ta Budapešť pro nás moc není, protože budeme cestovat s malým dítětem, ideálně tedy s jedním přestupem. Díval jsem se na emiráty a tam to vychází na 26/27k, což mi přijde dost.

Předem díky.

0 Citovat

Je to vždy o kompromisu - cena nebo pohodlí? Oboje najednou většinou mít nejde.

0 Citovat

Teď je na SF akce ze Slovinska na Seychely za 417€.

0 Citovat

secretflying.com

0 Citovat

Ahoj,

chystáme se letět na Seychely přelom ledna a února. Je mi prakticky jedno jestli Praha, Vídeň, Berlín atd. Z Prahy má Etihad letenky za cca 17500, což není špatná cena. Ale některé lety jsou přes Air Serbia. Letěl někdo s nimi, jací jsou? A dá se stihnout přestup za 45min v Bělehradě? Tam se dá letět přes Berlín s Etihad a do Abu s Air Berlin, zpět vše přes Bělehrad. Nebo má někdo lepší tip na letenky?
Jaký je rozdíl mezi Emirates a Etihad? Ubytko budu mít za levno, tak si pohrávám s myšlenkou, že bychom si 15k připlatili za letenky, ale jestli to má smysl?!

Díky

0 Citovat

Belehrad je male letisko, skor by tych 45 minut by som sa bal aby stihli prelozit batozinu, kedze mne tam nestihli za hodinu smiley
ale urcite by som nerobil nic tak ze 15000 CZK priplacat za Emirates oproti Etihad smiley

0 Citovat

Taky si říkám, ale snad to mají vychytané. Etihad by měl vlastnit Serbiu nebo nějak s nimi spolupracovat myslím. Tam to vezmeme přes Berlin, na přestup je 1:25hod a zpět přes Bělehrad, kde je 1:10hod. V Abu je minimálně 1:30hod.
Občas má Emirates za 19-20k. To bych asi vzal. Nebo Turkish z Berlina měly za 15k. Vyřešené to musím mít do půlky září. Třeba se něco objeví.

0 Citovat

ano, Air Serbia patri vlastne pod Etihad, takze spolupraca tam je. ja by som do toho siel, najma ked kratsi prestup je cestou naspat a 1:10 uz je fajn.

0 Citovat

Urcite ma smysl utratit tech 15k jinak smiley

0 Citovat

Tak oběť nejsem:). Kamarád, co tam pracuje, lítá s Emirates pořád a říká, že když ušetřím 50k za služby tam, které mi zařídí, že si mám 15k připlatit smiley . Tak jsem se ptal, zda je to opravdu taková bomba. Teď vím, že není. Tak vezmu Etihad smiley

0 Citovat

Já nevím, ale pokud žiješ v relativní hodnotě peněz jako většina z nás, tak musíš přeci vidět, že 15 tis. je dost peněz. Neřeknu, pokud bys dostal u nich alespoň premium economy, ale klasický dobytčák s příplatkem jen proto, že kamarád říká?
Pokud chceš ušetřit, tak http://cestujlevne.com/seychely-mahe-pr ... ali-vedet/

0 Citovat

Jen jsem se ptal, zda to má smysl a čekal jsou jasnou odpověď. Ano, ne nebo za předpokladu .... S EK nebo EY jsem nikdy neletěl.
Znám hodnotu peněz i co si za 15k můžu koupit. Zdá se mi to hodně peněz, proto jsem se ptal na rozdíl. Vím už, že žádný není.
Cestopis jsem četl, je výborný, ale pojmeme to trochu jinak, i když něco určitě využijeme.
Vím přesně co mi ušetří. Hotel, snídaně a večeře, auto.

0
21 reakcí