Ahoj, hledáme zpáteční letenky PRG/VIE-BKK na listopad 2016, ideálně od půlky listopadu cca na 3 týdny. Momentálně jsou k dispozici přímé lety z Vídně s EVA Air 16.11.-4.12. za 14 939 a váháme, zda to koupit, když je to přímý let s pětihvězdičkovou aerolinkou... Je šance na nějakou supr akci, kdy by letenky byly třeba za 12 000 nebo méně? Díky moc za rady! Lucka .

Bangkok listopad 2016

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,
hledáme zpáteční letenky PRG/VIE-BKK na listopad 2016, ideálně od půlky listopadu cca na 3 týdny. Momentálně jsou k dispozici přímé lety z Vídně s EVA Air 16.11.-4.12. za 14 939 a váháme, zda to koupit, když je to přímý let s pětihvězdičkovou aerolinkou... Je šance na nějakou supr akci, kdy by letenky byly třeba za 12 000 nebo méně? Díky moc za rady!
Lucka

0

Za cenu lehce pod 12 tisíc se dá letět z Budapešti s Air China. Let je s přestupem v Pekingu ale i když tam jsou krátké přestupy (v jednom případě i 1hod, což mi připadá dost na hraně) tak cesta trvá třeba 18 hodin. Jestli z BUD s přestupem, o 3000 dráž z VIE přímým letem to už je na vás smiley.
S nějakou super akcí typu přímý let za 12tis. bych nepočítal, to se spíše objeví nějaký "šílený routing" za cenu pod 10 smiley

0 Citovat

Jestli to mate do Vidne bliz nez do Phy tak bych si to koupil - prime lety jsou dost podcenovany benefit smiley - radsi bych letel za 15 primo, nez za 12 pres Cinu, pokud v Cine neplanujete cestovatelskou zastavku..

Muzu se zeptat kam mate v listopadu v Thajsku namireno ? Akorat to taky resim, uvital bych nejake tipy na mista kam vyrazit v listopadu - idealne plaze ostrovy etc. - hory me moc nebavi smiley Zatim premyslim o Ko Changu (v listopadu by melo byt ok na koupani) a asi to vezmeme z Prahy s KLM do Chengdu do Pandi rezervace (na tranzitni 72h viza) a pak s nejakou mistni airolinkou do BKK..

0 Citovat

Díky za odpovědi!
Itinerář ještě nemáme, doteď jsme řešili, jestli vyrazíme do Thajska nebo do Vietnamu. Ale chtěli bychom dva týdny cestovat a týden se válet někde, kde nebude moc lidí...

0
3 reakce