Ahoj, v listopadu bych se potřeboval dostat do stutgartu (vlak je možnost ale pokud by letadlo mělo vycházet podobně tak jsem ochotný si nějákou korunu připlatit s strávit na cetě hodinu místo 10  .

Letenky do Stuttgartu (přes AZAir)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj, v listopadu bych se potřeboval dostat do stutgartu (vlak je možnost ale pokud by letadlo mělo vycházet podobně tak jsem ochotný si nějákou korunu připlatit s strávit na cetě hodinu místo 10 smiley poletím asi z drážďan to vycházi cenově asi nejlépe), koukal jsem na letenky a nejelépe mi vyšel vyhledávač azair kde letenky vyšly mezi 1700 a 2000,- tak jsem se hlavně zeptat jestli se tomu dá věřit. Po přesměrování na stránky geramanwings byla cena pořád stejná, ale pro vyhledání přímo na stránkách je ta cena varýzně vyšší. Dá se azair věřit? Díky za odpovědi smiley

0

Azair nic neprodává, jen tě přesměruje na prodejce, kde letenku finálně koupíš. Proto není nutné mít jakékoliv obavy - finální cenu si vždy ale u před platbou zkontroluj, protože jejich ceny nejsou aktuální.

0 Citovat

Jj tak jsem to myslel že mě to přesměruje. Super, díky smiley

0 Citovat

Vlak do Stuttgartu vychází docela dobře.

0 Citovat

Z Drážďan jsem také letěl minuly rok a podle toho jak to sleduji, tak ceny jsou po cely rok "stabilne" kolem 1800kc, takže kupuj.

Mimojine pocitej raději s nějakou časovou rezervou. Můj let nakonec zrušily a letěl jsem dvěma letadly pres Mnichov...

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0
4 reakce