Koukám po letenkách s CSA,tam a zpět, Praha - Lisabon/Porto v terminu 21.6.-26.6. cca 7000kč, není jiná levnější možnost s přestupem ? hledal jsem jiné možnosti s přestupy , nebo odlet z okolních zemí, ale už je asi pozdě na nějakou levnější variantu, nevadí mi přiletět do Lisabonu a odletět z Porta nebo opačně .Děkuji za tipy.  .

Praha - Portugalsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

11 reakcí

Koukám po letenkách s CSA,tam a zpět, Praha - Lisabon/Porto v terminu 21.6.-26.6. cca 7000kč,

není jiná levnější možnost s přestupem ? hledal jsem jiné možnosti s přestupy , nebo odlet z okolních zemí, ale už je asi pozdě na nějakou levnější variantu, nevadí mi přiletět do Lisabonu a odletět z Porta nebo opačně .

Děkuji za tipy.

0

Koukal si na Azair? Nevím jaké okolní letiště máš dostupné.

např.

21.6 Norimberk - Manchester - Lisabon 1672kč Ryanair

26.6 Lisabon - Hamburk - Katovice 1111kč Ryanair

0 Citovat

No nevím jaké plánuješ termíny. S Volotea mám koupené zpět Faro-Nantes-Praha za 10e. Tam mám zatím Bordeux-Faro za 20e. No a do Bordeux se už nějak dostanu ( respektive čekám než Volotea pustí něco pěkného na můj termín, přinejhorším Ryanair přes Brusel )

0 Citovat

Termín má napsaný na 21.6-26.6, takže to už těžko využije Volotea akci, ale jinak souhlasím že se to dá pěkně poskládat, taky mám Faro-Nantes-Praha za 10e a směrem tam sem dokoupil Praha-Brusel-Lisabon.

0 Citovat

Na Azair. cz najdes z okolnich letist cenu do 5000 Kc bez problemu , kdyz se budes snazit , tak treba i kolem 3000, tak jak pise Patrik , pokud by jsi mohl pridat uz 20.6 ..tak to muzes rozsirit i o vylet do Fara napriklad Memmingen - Faro- Porto za 56 euro s noclehem ve Faru vlak z Prahy do Mnichova mas za 400 Kc a shuttle bus do Memmingenu stoji 15 euro Z Moravy zase bud do Katowic s levnym parkovanim, nebo bez auta je lepsi Krakow , samozrejme Wroclaw je dobra z obou smeru , misto Memmingenu muzes hledat Norimberg , Mnichov , Lipsko atd , to co nasel Patrik je ale dobre si myslim

0 Citovat

Doufám že jsem koupil dobře, z Katowic do Lisabonu, s Wizz Air, tam a zpět pro dvě osoby za necelých 7000 Kč.

0 Citovat

dalo sa aj trosku lacnejsie z prestupom v Hamburgu, ale to rozidel len nejakych 25 euro a mas pokoj, kedze mas priamy let


oxjpvi1-1.png

0 Citovat

Zdravím,

řeším podobný problém. Hledám nějaké cenově "rozumné" letenky v červenci (14 - 17 odlet) s návratem tak za 8 - 12 dnů... Přes ČSA to v tuhle chvíli vychází již celkem draze. Nějaké rady či nápady :-)?

Děkuji za nějaké info

Lukáš

0 Citovat

tak to je sezona... skus azair a nejak to nakombinovat lowcostami

0 Citovat

Pokouším se něco ideálního najít + větší batoh sebou, ale zatím žádný zázrak když člověk spočítá přejezdy na letiště mimo ČR.

0 Citovat

Norimberk-Faro za 2400 RT je špatná cena? Do NUE je to kousek...

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Norimberk-Faro za 2400 RT je špatná cena? Do NUE je to kousek...

Ok díky za info to už bude lepší cena :)...

0
11 reakcí