Dobrý den, v září chceme jet s přítelkyní na bali, vím že je to poměrně narychlo, ale i přesto bychom rádi na letenkách co nejvíc ušetřili. Rád bych proto poprosil někoho zkušeného a volnou chvílí obdařeného cestovatele o sestavení nějaké nejlepší cesty. Termín je od 4. září odjezd a návrat nejpozději 23. září, pobyt 12-13 dnů. Není problém letět z odkudkoliv z Evropy kam se dá doletět lowcost aerolinkou nebo dojet busem a i klidně zde strávit noc. Nejlepší co jsem zatím našel je Paříž - Bali za 14k.Ještě bych se rád zeptal, jestli má někdo zkušenost s příletem na bali v pozdních hodinách (půlnoc) a následnou cestou k ubytování.Moc děkuji všem za odpovědi :) .

Letenka Bali září 2017

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Dobrý den, v září chceme jet s přítelkyní na bali, vím že je to poměrně narychlo, ale i přesto bychom rádi na letenkách co nejvíc ušetřili. Rád bych proto poprosil někoho zkušeného a volnou chvílí obdařeného cestovatele o sestavení nějaké nejlepší cesty. Termín je od 4. září odjezd a návrat nejpozději 23. září, pobyt 12-13 dnů. Není problém letět z odkudkoliv z Evropy kam se dá doletět lowcost aerolinkou nebo dojet busem a i klidně zde strávit noc. Nejlepší co jsem zatím našel je Paříž - Bali za 14k.

Ještě bych se rád zeptal, jestli má někdo zkušenost s příletem na bali v pozdních hodinách (půlnoc) a následnou cestou k ubytování.

Moc děkuji všem za odpovědi :)

0

Berlin - Jakarta 11.900 (4-18/9)+ Jakarta - Denpasar (citilink a air asia s 15 kg zavazadlem) za 67 EUR (6-17/9)

Edit: ta noční cesta z letiště - taxi nebo UBER v jakoukoliv denní i noční dobu. Ale bacha - je potřeba tvrdě smlouvat :D jako všude na Bali...

Doporučuju počíst téma v diskuzi - Kterou zemi bych už nenavštívil (nebo tak nějak - prostě země, které byly nemilým překvapením - a já mám Bali rozhodně na prvním místě, šlendriání ;) )

0 Citovat

Dobrý den,

rád bych se zeptal na podobný dotaz, tj. letenky na Bali (nejen z ČR, ideálně okolní státy, ale i jiné) na přelom září/říjen 2017. Termín např. 21.9. - 12.10. Našel jsem z Varšavy za 16.900,00 Kč. Děkuji mnohokrát za případné tipy.

0 Citovat

To stejné, Berlín - Jakarta 11900 (21/9-11/10 nebo 21/9 az 16/10) a k tomu Jakarta - Denpasar za 71 EUR na kratší i delší variantu.

0 Citovat

Děkuji mnohokrát. Můžete mě jen nasměrovat více na letenky za 11.900,00 Kč. Nikde jsem je takhle nenašel. Omlouvám se za otravování a ještě jednou děkuji!

0 Citovat

Oh, my fault - rezervace letenek za tuhle cenu z Berlina byla jen do 7/8. :( Zkuste jeste KUL + nizkonakladovky, tam vypada, ze by to mohlo byt za velmi podobnou cenu.

0
5 reakcí