Kde poptávat letenky pro velkou skupinu? Můžete prosím doporučit nějakou agenturu, která vypracuje cenovou nabídku? Většina leteckých společností na žádost o hromadnou letenku nereaguje. .

Skupinová letenky 30+ lidí

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Kde poptávat letenky pro velkou skupinu? Můžete prosím doporučit nějakou agenturu, která vypracuje cenovou nabídku? Většina leteckých společností na žádost o hromadnou letenku nereaguje.

0

letenky@studentagency.cz heslo: Cestujlevne.com :) měli byste dostat normální fee.

Pokud se jedná o lety po Evropě, tak to jde řešit samostatně skrze lowcosty. Jinak agentury no.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

letenky@studentagency.cz heslo: Cestujlevne.com :) měli byste dostat normální fee.

Pokud se jedná o lety po Evropě, tak to jde řešit samostatně skrze lowcosty. Jinak agentury no.

U Student agency jsem vyplňoval formulář a dvakrát jim telefonoval. Zatím mlčí.

Nějaká jiné agentury? Je to do Johanesburgu, tam téměř žádné společnosti které tam létají neumožňují koupit více letenek najednou. A komunikace s nimi taktéž velká bída, jinými slovy, nereagují.

0 Citovat

Zkus superletuska.cz.

Připrav se ale, že u aerolinek to funguje přesně obráceně než by jeden očekával, tzn. skupinové letenky zpravidla NEjsou levnější než individuální.

Jestli jste schopni/ochotní se rozdělit na 2-3 skupiny je to pro prodejce snazší vás umístit.

0 Citovat

To je jako u skupinového sexu - člověk by očekával, že si to tak nějak více užije.

Ale mnohdy to je naopak.

To je pak lepší říci, že už jsi byl až na tebe přijde řada...

0 Citovat

Aj Pelikan by ti s tym mal pomoct

0 Citovat

Kolegyně před nějakými desti lety sháněla pro skupinu více než sto lidí let po Evropě s tím, že byli ochotni i pronajmout celé letadlo a měli velmi flexibilní temíny pro přílet a odlet a její zkušenost je, že ze strany aerolinek i agentur byl naprosto minimální zájem o spolupráci. V podstatě jí nikdo nereagoval a na základě telefonických urgencí a i osobní návštěvy několika zastoupení i agentur měla pocit, že svým požadavkem vysloveně obtěžovala. Nakonec poslala část lidí různýma linkama po menších skupinkách a pro zbytek najmuli dva autobusy. Já jsem sháněl tři, čtyři roky nazpět letenky pro 20+ lidí a měl jsem úplně stejný pocit. Nakonec jsem to koupil na třikrát (9+9+ zbytek) a bylo to levnější než skupinová nabídka na stejné lety od toho přepravce (byť to možná bylo štěstí, že tam bylo tolik míst). Ale možná už doba pokročila a aerolinky si váží zákazníků :-)

0 Citovat

Já jsem pře pár lety pořádal event v Barceloně - návštěvu závodu F1 také pro asi 35 lidí a bylo to tak komplikované, že jsem to raději zadal cestovní kanceláři. Ale stálo to balík. Jen letenka s ČSA asi 9 tis. os. (byla přísná kritéria - všichni jedním letadlem, apod.).

Dnes bych to řešil tak, že bych skupoval místa v různých spojích podle toho co vyhledávač nabídne. Je to jednodušší a výrazně levnější. Pokud se tedy nejedná o nějakou delegaci. Když začneš včas, tak není problém všichni jedním letem.

0
7 reakcí