Dobrý den, potřebovala bych poradit....našli jsme tady na serveru vyhovující letenky přelom leden-únor Praha-Colombo přes Dubai s Emirates a zpět Colombo - Praha přes Maledivy (Male) do Dubaje a do Prahy. V Male je stopover cca 20 hodin....nevíte, jestli je možné tento stopover prodloužit třeba na 3 dny??? Nebo jak to řešit? Na stránkách jsem nenašla žádný kontakt s kým to přímo řešit. Děkuji moc .

Stopover v Male

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Dobrý den, potřebovala bych poradit....našli jsme tady na serveru vyhovující letenky přelom leden-únor Praha-Colombo přes Dubai s Emirates a zpět Colombo - Praha přes Maledivy (Male) do Dubaje a do Prahy. V Male je stopover cca 20 hodin....nevíte, jestli je možné tento stopover prodloužit třeba na 3 dny??? Nebo jak to řešit? Na stránkách jsem nenašla žádný kontakt s kým to přímo řešit.

Děkuji moc

0

off topic. Letiste Male je desive a mesto Male jeste desivejsi. Pokud si chcete trochu uzit maledivskou pohodu, dejte si nekde dal od letiste (levne a dlouze trajektem nebo draze a rychle speedboatem nebo superdraze a bleskove hydroplanem) alespon 4 noci. Jak a za kolik prodlouzit prestup na vami pozadovanou delku pres cestujlevne.com nevim. pardon.

0 Citovat

co třeba zkusit zadat ve vyhledávači multi-city

0 Citovat

U tarifů Emirates a Fly Dubai toto nikdy nešlo, asi ví proč. Cena letenky se zastávkou pak naroste o nějakých 6 tisíc.

Alternativou může být toto https://www.cestujlevne.com/akcn...-do-kataru

Nicméně jak píše Daniel, pravé Maledivy nejsou nikdy ve snadné dostupnosti z letiště.

Pokud zůstanete u původní varianty, tak není nutné jezdit na Male, u letiště je také pěkná pláž.

0 Citovat

Zdravim, možna kupujem stejnou letenku :) ja se chci jen zeptat zda se da z toho letiste v Male vubec odejit? docetl jsem se na hodne mistech, ze to snad ani nejde, ale byli to stare clanky... nevite nekdo? dikes.

0
4 reakce