Ahoj, moc bych chtěla poprosit, zda nevíte o nějaké "akci", nebo jak se k ní dopracovat na letenky na Palau.To se fakt nedá sehnat něco pod 20litrů? Rádi bychom ve dvou duben, kveten, cerven..Dekuju za jakoukoliv radu :) .

Tipy na letenky na Palau

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, moc bych chtěla poprosit, zda nevíte o nějaké "akci", nebo jak se k ní dopracovat na letenky na Palau.To se fakt nedá sehnat něco pod 20litrů? Rádi bychom ve dvou duben, kveten, cerven..Dekuju za jakoukoliv radu :)

0

20 je naopak super cena a relativně bagatelní položka celkového rozpočtu cesty

0 Citovat

Krom jedné šílené akce před rokem se na Palau pod 20 tis. dostat nedalo. Nepočítaje jednoho termínu z Vídně za 18 tisíc.

0 Citovat

Tuším že se asi níž nedostaneme,ale zkusit jsem to musela :)JJ, je to tam děsně drahé,ale ne tolik, když tam pracuje kamarádka a budem mít ubytko zdarma.Jinak bychom tam nejeli, válet se na pláži není našim cílem :)I tak dík za nároz zkušenějších!

0 Citovat

Hlavne Palau asi nie je klasická plážová destinácia

0 Citovat

Pro info k Palau určitě mrkni k nám https://www.cestujlevne.com/pruvodce/palau Troufám si tvrdit, že lepšího průvodce na webu nenajdeš :) A jak píše Tonic, na pláže tady zapomeň.

0 Citovat

Plážová destinace to opravdu není, ale pár malých pláží tam je. Kromě těch v resortech (asi dvou) s placeným vstupem je jedna minipláž tady:

http://theparadiseblogger.com/20...ror-palau/

0 Citovat

Ak by som sa mal trepať na Palau kvôli takej pláži... :))))

0 Citovat

To jistě ne, jezdí se tam kvůli potápění, které patří k nejlepším na světě, a šnorchlování (klasickému i v jezeře medúz). Ale jako nouzovka, aby aspoň nějakou pláž člověk viděl, když už je na ostrovech v Pacifiku a nechce se mu platit asi 25 USD za resortní pláž, by to stačilo.

0
8 reakcí