Zdravím, hledám levné letenky na kanárské ostrovy, nejlépe Tenerife. Nemám předem určené datum  takže hledám co nejlevnější letenky kdykoliv v dubnu nebo květnu. Bydlím kousek od Prahy takže pro mě mimo Prahy přichází v úvahu ještě Mnichov, Drážďany a Berlín. Nevíte na jakou cenu bych se mohl dostat ? Kde hledat a nejlépe nějaký příklad cesty, za každý tip budu vděčný.  .

Tenerife- Duben/Květen

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím, hledám levné letenky na kanárské ostrovy, nejlépe Tenerife. Nemám předem určené datum  takže hledám co nejlevnější letenky kdykoliv v dubnu nebo květnu. Bydlím kousek od Prahy takže pro mě mimo Prahy přichází v úvahu ještě Mnichov, Drážďany a Berlín. Nevíte na jakou cenu bych se mohl dostat ? Kde hledat a nejlépe nějaký příklad cesty, za každý tip budu vděčný. 

0

azair.. duben a kveten je na nakup Kanaru nejlepsi - z Berlina / Lipska toho lita hromada..

0 Citovat

Díky, už jsem nějaké našel :) vždy jsem hledal přes skyscanner ale na tom azair se mi zdá že toho ukazuje víc.

0 Citovat

Kveten uz je na Kanarech celkem zbytecny , letel bych nejpozdeji v dubnu . litame tam na Silvestra nebo pak v breznu, loni jsme byli na La Palme v dubnu a bylo fajn .Na Tenerife bych si dal pozor na oblast zapadne od Pico de Teide ,myslim tim pobrezni oblast casto tam byvaji mraky a mlha Jako nejlepsi bych videl Puerto del Santiago, nebo Los Gigantenes . doporucuju ubytovani v marine v Los Gigantes , starsi apartmany ale super vyhled na utesy i na more ( je treba si rict o vyssi patro ) v cene tohoto ubytovani je i vstup do otevreneho morskeho bazenu , s vyletu je samozrejme krome Pico de Teide i souteska Masca ( vyjet nahoru taxikem jeste pred najezdy autobusu a schazet pak dolu k mori , cluny pak vozi turisty zpet do pristavu ) Pisecne plaze s zlutym piskem jsou jen v oblasti Los Cristianos odkud taky pluje trajekt na La Gomeru nebo El Hierro a na La Palmu , nebo pak uplne nahore , kde je umela pisecna plaz s piskem ze Sahary jinak je tmavy pisek , na Tenerife byvaji casto velke pribojove vlny , koupani je vyborne z lode pri lodnich vyletech kolem utesu a na pozorovani delinu

0
3 reakce