Chtěl jsem se podívat na dubnovou cenu letenek společnosti KLM z Kyjeva do Oděsy. Podle stránek letiště Boryspil tam jejich letadla létají denně (kontroloval jsem včerejšek, dnešek, zítřek), viz obrázek.Jenže přes web https://www.klm.com mi to při hledání spojení nevrací žádné výsledky. Mohl by mi prosím někdo poradit, co případně dělám špatně? .

KLM na Ukrajině

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Chtěl jsem se podívat na dubnovou cenu letenek společnosti KLM z Kyjeva do Oděsy. Podle stránek letiště Boryspil tam jejich letadla létají denně (kontroloval jsem včerejšek, dnešek, zítřek), viz obrázek.

Jenže přes web https://www.klm.com mi to při hledání spojení nevrací žádné výsledky. Mohl by mi prosím někdo poradit, co případně dělám špatně?


vystrizek.png

0

KLM jsou nizozemská aerolinka, mezi Kyjevem a Oděsou opravdu nelétají. Jedná se jen o codeshare (spolupráci ve sdílení kódů) s Ukraine International Airlines. Některá letiště uvádějí standardně všechny kódy, které daná linka nese, v reálu ale samozřejmě letí jen jedno letadlo, v tomto případě Ukraine Int. Airlines, letenky tedy hledejte u nich.

0 Citovat

aha, proto ty stejné časy a gaty. :) Díky.

0 Citovat

simecek.michal napsal(a):

aha, proto ty stejné časy a gaty. :) Díky.


Blesk

0
3 reakce