Jeden známý jede na zájezd s CK do Egypta do Hurghady. Teď se bojí letět, že mu tam muslimové uříznou hlavu. Je to volič SPD. Argumenty nezabírají. Znáte někoho podobného? Bojím se, že jediná cesta prozření je vlastní zkušenost. .

Zblbnutí lidé

Založil ve fóru Co se nevešlo

22 reakcí

Jeden známý jede na zájezd s CK do Egypta do Hurghady. Teď se bojí letět, že mu tam muslimové uříznou hlavu. Je to volič SPD. Argumenty nezabírají. Znáte někoho podobného? Bojím se, že jediná cesta prozření je vlastní zkušenost.

0

To mi pripomína jedného nácka, ktorý bol znechutený z dovolenky v Tunisku, pretože tam boli všade Arabi. Ale prečo tam šiel, to nikto nevie

0 Citovat

Poraď mu, ať určitě nejezdí, přece si své hlavy váží. Ideálně, když mu cena dovolené propadne. To jsou ti voliči Pitomia. 

0 Citovat

Vyřiď známému, že ještě před uříznutím hlavy přijde několikrát faraónova pomsta!

0 Citovat

Řekněte mu, že coby volič SPD se bez hlavy klidně  obejde.

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Řekněte mu, že coby volič SPD se bez hlavy klidně  obejde.


Já myslela, že už ji nemá dávno :)
0 Citovat

Osobně myslím, že volič SPD neprozře nikdy, kor ne po dovolené v Egyptě. Kdž už pojede, bude hledat mouchy všude, zaměří se jen na negativa a domů dojede utvrzen ve svém přesvědčení.

0 Citovat

Povinně je vyslat do Malajsie :) až budou unešeni z toho, jak se na ně všichni smějí, oblizovat za ušima z místního jídla a zůstanou v údivu, že i v křovákově mají mrakodrapy větší než Petřínskou věž, tak jim oznámit ten tvrdý fakt – Malajsie je muslimskou zemí.

0 Citovat

posles ho a on zisti, ze ma a) nema pas b) je expirovany

0 Citovat

Plne bych ho v jeho teorii podporila :))) S takovyma to stejne nema cenu, maji svuj svet z Blesku a TV Barrandov. Ale, ze zrovna Egypt... :D

0 Citovat

James Blond napsal(a):

Tady se bagatelizuje nebezpečí, které hrozí turistům v muslimských zemích.


Tak urcite. Urezana hlava sem, urezana hlava tam, konkretne v takovem Egypte je jich tolik, ze se mezi nima jedna lehce ztrati. 

0 Citovat

Navíc ještě káfirům. Vždyť přijedou další...

0 Citovat

mě hrozně zajímá, jak takový člověk přijde na to, že by chtěl jet do Egypta na dovolenou. Přece už při smýšlení "nemám rád muslimy, protože jsou to všichni teroristi" tak je nejedu podpořit, ne? To mu to doporučila Máňa a on zjistil, že jsou to muslimové, až po nákupu? Nebo stejně se bojí tak nějak obecně?

já znám teda jen jednoho fandu SPD a ten opravdu nikam nejezdí, protože kromě toho, že na to nemá, tak opravdu věří, že ten svět je tak nebezpečný, jak to vidí v televizi. Osobní zkušenost tady teda není možná.

0 Citovat

Když ono je to tak levný, mámo! Sousedovic Maruna jezdí do Chorvatska autobusem na tejden a vyjde jí to i s paštikama na 12tis. My tam budeme 8 dní za 10tis.! Poletíme letadlem, to nám bude Lojzík z hospody závidět, ten ještě nikdá neletěl. Navíc je to ten ólinkluzííív, pěkně se nadlábneme. Kebab jako kebab. A nabereme si do foroty k bazénu, pořádně je vyžereme.  :-D :-D

0 Citovat

Já tam jezdím ráda, pravidelně a vždy si to pořádně užiju a vracím se hodně strhaná. Ti muslimští chlapci se vždy mohou přetrhnout aby mě uspokojili a jsou dole více vybaveni než na co jsem zvyklá. Když odjíždím, tváří se zklamaně jako opuštěná štěňátka, ale co s nimi tady když volím SPD?

0 Citovat

Naděžda Krupská napsal(a):

Já tam jezdím ráda, pravidelně a vždy si to pořádně užiju a vracím se hodně strhaná. Ti muslimští chlapci se vždy mohou přetrhnout aby mě uspokojili a jsou dole více vybaveni než na co jsem zvyklá. Když odjíždím, tváří se zklamaně jako opuštěná štěňátka, ale co s nimi tady když volím SPD?

Neskutecne jste pobavila :) A vseobecne k tematu - pokud se mi nejaka zeme z jakehokoli duvodu nelibi, tak do ni nebudu cestovat - je i spousta nemuslimskych zemi, ktere se daji vybrat. Z vlastni zkusenosti mohu doporucit jednu muslimskou - Malajsii.
0 Citovat

Aj Moskva je pekné mesto s vyše miliónom moslimov ... Wait.. To by Putin nedovolil..aj na Kryme sú mohamedani? Za to môže Soroš!

0 Citovat

Tomu rikam tendencni thread, skoro si rikam jestli Leos Iterak neni Padrino :D :D :D


Kazdopadne vsichni volici SPD ktere znam (bohuzel jich neni az tak malo jak bych si predstavoval) jezdi na dovolenou prave all inc do Egypta - jeden z duvodu, proc bych tam nejel - travit tyden v low cost all inc resortu s imbecilama me desi mnohem vic, nez nebezpeci utoku v Egypte :D :D :D
0 Citovat

Takhle se prozradit po 576 příspěvcích .. Ale teď vážně. Ten Egypt jsem mu doporučil já, jako OSVČ nikdy v životě nebyl na opravdové dovolené, kde by se měl jako prase v žitě. Akorát je teď vyděšený, protože teroristi. Jak snadné je lidi zblbnout :-( Jeden zasr*aný pitomý(o) oportunista a lidi budou raději sedět doma na zadku, protože za dvorkem je přece krvelačný muslim.

0 Citovat

Osobně bych do Egypta nejel, protože nově vystavený all-inc resort daleko od všeho není nic pro mě. Raději bych se podíval do Káhiry, Gízy nebo Luxoru. Zejména ta první dvě místa momentálně nejsou pro individuální turistiku zrovna nejvhodnější (aspoň podle webu MZV). Protože je spousta jiných hezkých míst raději pojedu jinam. Jinak jsem znal jednu xenofobku, která se hrozila i z cesty autem do Chorvatska, protože cestou určitě potkám spoustu krvežíznivých muslimských uprchlíků (nepotkal jsem ani jednoho).

0 Citovat

Spousta lidi me porad posila do Kahiry ze to pry stoji za to :)


Ja mam 2 typy dovolene - jedna je ta poznavaci, druha je kdyz potrebuju break u more a trochu vysadit - co se Egypta tyce, tak rozhodne preferuju ten hotelovy resort, ale urcite bych nedal 20k / tyden za to letet spinavym TS do Hurghady do hotelu, ktery ma podle Blue Style 5* (a podle mezinarodnich standardu tak 2*) a jeste pak na bookingu zjistim ze se da koupit za 1300kc / noc all inc - tzn. ze zaplacenych 20k jde cca 12k majiteli cestovky..


Ja si porad rikam, ze riziko teroristickeho utoku v Egypte je asi tak stejne velke jako napadeni ozralym Moravakem ve sklipku v Dolnich Pavlovicich - tzn. zanedbatelne :)


Pokud clovek neni analfabet, zna jazyk a umi ovladat internet, tak si myslim ze kupovat zajezd all inc do Egypta pres CR cestovku je ztrata penez :)
0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Řekněte mu, že coby volič SPD se bez hlavy klidně  obejde.

Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu :)

0 Citovat

Nevím, komu to poslouží tahat na cestovatelský web politiku. Svědčí to jenom o tom, že výplach mozků probíhá opravdu na všech frontách, jak je  ostatně zřejmé z některých komentů.

Jinak šťastnou cestu, ať už vede kamkoliv😋


0
22 reakcí