Zdravím,chystám rozlučku se svobodou v Dublinu (odlet z Prahy). Nemáte někdo tipy na podniky, bary, hospody atd. v Dublinu, kde by nezavírali v devět večer, bylo by tam otevřeno ideálně nonstop a nebylo to něco extra špinavého nebo drahého?Děkuji za jakoukoli radu týkající se mé otázky. .

Nonstop bary/hospody v Dublinu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Zdravím,

chystám rozlučku se svobodou v Dublinu (odlet z Prahy). Nemáte někdo tipy na podniky, bary, hospody atd. v Dublinu, kde by nezavírali v devět večer, bylo by tam otevřeno ideálně nonstop a nebylo to něco extra špinavého nebo drahého?


Děkuji za jakoukoli radu týkající se mé otázky.

0

Czech Inn nebo The Temple Bar. Přímo v centru. Zavíračka mezi druhou a třetí. Standardní cena za Guinesse je kolem 6 €.

0 Citovat

ja si nemozem pomoct, ale keby som mal letiet z Ceska do Dublinu a skoncit v Czech Inn...

0 Citovat

ja mozem odporucit Darkey Kelly's, kde som stravil dva vecery po sebe ako jediny "inostranec". Vsetky socialne skupiny v symbioze, ziva hudba a vyborna atmosfera. Nevyhodou je, ze zatvaraju 0:30 .

https://darkeykellys.ie/

0 Citovat

Dublin uz jde dneska  mimo me . kdyz ziju na jihu . ale zkus  si procist neco z tohoto

https://www.irishmirror.ie/whats...ht-7221602

drive se zaviralo ve  2 rano striktne vsude , dneska  uz se to posunulo nekam ke  3 rano , .ale predpokladam, ze  tak jak se drive nalevalo naposledy v 1 rano .tak to dnes bude v ty 2..  ,  nedavno jsem zjistil ze se i posunula hranice alkoholu za volantem  z  0.8  na o.5   ( u profesionalu a zacatecniku 0.2 ),  zachytka byvala zdarma -))

Mozna ze neco  v centru najdes jeste otevreno ve 4 rano ,zkus Grafton Street  ,mozna  Temple Bar ,Crow Street , na periferii byvaly nocni kluby ,smerem na South Dublin , ale hodne se tam bouralo a nove stavelo , jinak taxikari jsou  podobni jako v Praze  , takze bacha , par ubytovani muzu taky doporucit  i kdyz to asi nepotrebujes , jinak  Dublin jako vsechny mista v Irsku nejvic zije  z patka na sobotu , pak pochopitele i ze soboty na nedeli  . ale nejlepsi atmosfera  je  v ten patek ., pokud mas vic casu tak  muzes navstivit  znamy irsky pub na okraji  Wicklow , za videni stoji Howt ,pripadne Bray

A jinak doufam ze si neberes Irku  -))

0 Citovat

@ Tonik  , myslim si totez , ale na druhou stranu kazdemu Guiness nechutna ,a 60 % Iru nic jineho nepije ,   a pak bezne byvaji spis nemecka piva , kdezto v Czech Inn  maji tusim 16 druhu .. pochopitelne  Irsko znamena  irskou whisky , ted byla treba v Tullamore  pekna akce  -) Jameson podle me neni  nejlepsi  ,ale to zalezi  na individualnim posouzeni 

Je pravda ze v Czech inn  pravou irskou atmosferu  nenasajes .. ale za tou opravdovou  musis  stejne mimo Dublin  treba na Silvestra  na Aranske ostrovy -)  skvela  atmosfera  i  hudba  kterou  si  v turistickych pubech v Dublinu zcela jiste neposlechnes , ted jsme jezdili trosku po jihozapadnim pobrezi  a bylo prilis moc turistu  i kdyz jak to uz znam za ty leta tak jsem vybral  mista kde byl klid , lepsi je priletet do Irska mimo prazdniny ,ale jasne to uz je jine tema ..
0
5 reakcí