Ahoj, s hrůzou jsem zjistila, že má banka AirBank nevystavuje kreditky. Včera jsem to našla na internetu. Nevíte, kde do 25.9. seženu kreditní kartu? Kamrád říkal, že Raiffaisen vydává výhodné karty. Bohužel si u nich asi budu muset zřídit i účet. Jen abych ji do těch dvou týdnů měla. Myslela jsem si, že to bude v pořádku, když si auto půjčím online předem, ale zjistila jsem, že pak po mě budou vyžadovat kreditku před převzetím. Letíme do Kalifornie. Díky, Daniela .

Kreditka do dvou týdnů

Založila ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj, s hrůzou jsem zjistila, že má banka AirBank nevystavuje kreditky. Včera jsem to našla na internetu. Nevíte, kde do 25.9. seženu kreditní kartu?
Kamrád říkal, že Raiffaisen vydává výhodné karty. Bohužel si u nich asi budu muset zřídit i účet. Jen abych ji do těch dvou týdnů měla.
Myslela jsem si, že to bude v pořádku, když si auto půjčím online předem, ale zjistila jsem, že pak po mě budou vyžadovat kreditku před převzetím. Letíme do Kalifornie. Díky, Daniela

0

Klid Same... Půjč si třeba přes rentalcars s plným pojištěním auto od Alamo a bude ti stačit i debetka... A i s kreditkou bych to řešil stejně:-)


alamo-w740.jpg

0 Citovat

Děkuji, dívám se na to. Cena vychází podobně. Stejně se zítra půjdu rychle poptat do banky, dokdy by mi ji vydali. Nevím, jak to chodí s hotely, jestli taky nechtějí kreditku nakonec.

0 Citovat

Sberbank a Raifka nabízí kreditku bez podmínek. Dokonce nemusíš zakládat jejich běžný účet. Stačí dodat výpis z tvýho. Dodání přesně do týdne u Sber. Řekl jsem jim, že to spěchá. 

0 Citovat

Mám kreditku bez účtu u Raifky i u České spořitelny. Ta od spořitelny má výhodu, že umožňuje bezúročně vybírat hotovost z bankomatu - stejně jako u platby u obchodníka. Raifka vrací 2%, spořka 1%.

0 Citovat

Daniela napsal(a):

Stejně se zítra půjdu rychle poptat do banky, dokdy by mi ji vydali.


Vezmi si s sebou rovnou potvrzení o výši příjmu, jinak to bude zbytečná cesta. Zkusil bych Raiffku nebo Fio. Ti druzí zavedli kreditka teprve nedávno, tak by se mohli víc snažit. 

0 Citovat

Petr76 napsal(a):


Vezmi si s sebou rovnou potvrzení o výši příjmu, jinak to bude zbytečná cesta. Zkusil bych Raiffku nebo Fio. Ti druzí zavedli kreditka teprve nedávno, tak by se mohli víc snažit. 


Děkuji, vytištěno. Zítra to vezmu do práce a po práci do banky. Snad mi kartu doručí do 25. Asi zajdu nejprve do té Raiffky.
0 Citovat

Pro jistotu doporučuji i výpis z účtu, kam ti chodí výplata, za poslední 3 měsíce. Ve Sber chtěli jen výpis.

0
7 reakcí