Máte niekto skúsenosti s cestovným poistením od mBank k debetnej karte?  Nieje v tom nejaký háčik, lebo za tu cenu je to až neuveriteľne dobré.. .

mBank - cestovné poistenie

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Máte niekto skúsenosti s cestovným poistením od mBank k debetnej karte?  Nieje v tom nejaký háčik, lebo za tu cenu je to až neuveriteľne dobré..

0

Zkušenost mám, přítel ho platí nějak omylem již delší dobu. Já ho měla jen chvíli. Je tam nižší krytí, na to bacha, ale plnili normálně. Použili jsme při odpovědnosti za škodu. Vše OK.

0 Citovat

Jediný háčik sú nízke limity poistného krytia.

0 Citovat

Jo, mam. Jde o to, co si od toho slibujes.MBank ma pojistne plneni 1mil CZK. Ustandartniho cestovniho pojisteni to vetsinou zacina na 5mil CZK. Sehnat se da ale i na 100mil CZK.  Zkratim to... kdyz si zlomis nohu, ruku, tak v pohode. Stejne tak te v pohode poslou domu v pytli kdyz nekde zarves. V pripade vazneho zraneni je ten 1mil CZK malo.

0 Citovat

Háček jsou ty limity - mimo Evropu absolutně nepoužitelné a i v rámci Evropy to při něčem vážnějším nemusí stačit.

Ostatně to je "problém" u většiny pojištění v rámci karty.

0 Citovat

vďaka za odpovede, ešte k prípadnému plneniu. Ako to prebieha? Keď skončím v nemocnici tak ako prebehne úhrada? Platím niečo na mieste v zahraničí alebo to vybavia oni za mňa?

0 Citovat

Osobne jsem neresil, takze jen co jsem videl a slysel... poplatky za osetreni/ zubare platis ty a nasledne resis proplaceni s pojistovnou. Hospitalizaci do nejake castky patrne taky, ale hospitalizaci vetsiho rozsahu uz ne. Kde je ta hranice ti nepovim. Muzes zkusit googlovat nebo zavolat na pojistovnu. Vsechno je jen muj odhad a selsky rozum.-)

0
6 reakcí