Ahoj, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s nasledujúcim problémom.Aktuálne som v Mexiku, a spiatočný let mám naplánovaný na 24. máj z Leon (cez Cancun, Miami, Oslo) do Prahy, letenku mám zakúpenú ako celok. Avšak kvôli komplikáciám s vízami som bola nútená kúpiť si letenku do Guatemaly. Plán bol, že z Guatemaly pôjdem rovno do Miami, kde by som pokračovala už s letom, ktorý mám kúpený do Prahy. No viacerí známi ma informovali, že ak nenastúpim na svoj let na prvom letisku, v mojom prípade v Leone, let sa zruší a tým pádom mi v Miami nedovolia nastúpiť na let.Chcela som sa opýtať, či máte skúsenosti s týmto typom zrušenia letu, alebo či je nejaká možnosť zrušiť iba časť letu (v tomto prípade let Leon-Cancun-Miami)?ďakujem za odpoveď .

zrušenie letu po nenastoupení části letu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Ahoj, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s nasledujúcim problémom.

Aktuálne som v Mexiku, a spiatočný let mám naplánovaný na 24. máj z Leon (cez Cancun, Miami, Oslo) do Prahy, letenku mám zakúpenú ako celok. Avšak kvôli komplikáciám s vízami som bola nútená kúpiť si letenku do Guatemaly. Plán bol, že z Guatemaly pôjdem rovno do Miami, kde by som pokračovala už s letom, ktorý mám kúpený do Prahy. No viacerí známi ma informovali, že ak nenastúpim na svoj let na prvom letisku, v mojom prípade v Leone, let sa zruší a tým pádom mi v Miami nedovolia nastúpiť na let.

Chcela som sa opýtať, či máte skúsenosti s týmto typom zrušenia letu, alebo či je nejaká možnosť zrušiť iba časť letu (v tomto prípade let Leon-Cancun-Miami)?

ďakujem za odpoveď

0

Moc vašemu popisu nerozumím. Nicméně to obvykle tak bývá, že pokud neproletíte letenku v pořadí letů v jakém byla prodána, celá letenka se automaticky stornuje.

Zda a případně za jakých sankcí je možné zrušit část letenky vám řekne jen ten, kdo vám letenku prodal.

0 Citovat

Presne tak, treba kontaktovat predajcu. 

Ja som mal podobny problem, musel som doplatit 150usd ale dalo sa to zmenit. 

0 Citovat

Oživím téma. Máte někdo zkušenosti s Lufthansou? Nenastoupila bych část letu tam, zruší se automaticky zpáteční let. Kupovala bych přímo. Pokud zadám multicity - s tím místem, kde bych potřebovala vystoupit a zpět normální odlet, cena samozřejmě nevídaně naroste :) 

0 Citovat

Propadne.

0 Citovat

Nelze

0 Citovat

Dík :( 

0
6 reakcí