Ahoj, máme zaplacenou rezervaci přes booking.com v Itálii v Crotone. Kontaktovali jsme ubytovní, ale bylo nám sděleno, že mají obsazeno. My máme ale rezervaci zaplacenou a potvrzenou. Problém je ten, že nástup máme mít zítra. Má někdo podobnou zkušenost případně radu co dělat? Díky!! .

Booking.com zaplacené ubytování nás nechce přijmout

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Ja jsem taky pri 100+ rezervacich pres booking vicemene spokojeny zakaznik. 2 mensi problemy, ktere se vyresily, jeden s pomoci booking podpory, druhy na miste s hotelem. Oproti tomu airbnb, kde jsme resili extremne zapachajici pronajaty byt v Berline nebo nemoznost uskladnit veprove maso(parky) a pivo v lednici v Koline nad Rynem(majitel byl muslim a oproti popisu na webu s nami lednici sdilel a bydlel s rodinou ve sklepe pronajateho domu), kde airbnb neresilo, booking.com podpora se vzdy snazila najit funkcni reseni problemu

0 Citovat

Dělám cca 20 rezervací ročně a už jsem se taky setkal s tím že adresa neseděla (Lvov, Budapešť), to dávám na vrub ubytovateli a taky jsem jim to řekl. Párkrát se ubytování ozvalo, že na dané adrese rekonstruují a že mě přesnou jinam (Bergamo a okolí), většinou do nějáké díry za město. Rezervaci jsem zrušil a našel si něco jiné, nicméně prachy jsem z nich dostával měsíc. V portugalsku nám to tetka řekla až když nás vyzvedla na nádraží, trochu jsem z toho jejího upgrade měl strach ale nakonec v poho.

Co mě ale vysloveně prcá během posledních 5 rezervací je, že si vyberu pokoj s manželskou postelí ale po rezervaci přijde mail, že nejsou schopni zajistit a že dají dvě dvojlůžka. 

Je to prkotina ale když se mi to stalo za poslední 2 měsíce 4x po sobě tak už mě to vytáčí. Tak když není, tak prsoč tam ten výběr je???

Možná je to způsobené tím, že letos rezervace dělám víceměné na poslední chvíli (týden až měsíc před odjezdem).


0 Citovat

Připadá mi, že někteří ubytovatelé jsou rádi, že to svoje ubytování vůbec dokázali na Booking.com dát. Takoví, kteří uvádí špatnou adresu schválně, ale taky určitě existují. Nejvíc mě ale překvapuje, že se Bookingu nechce aspoň přidat nějakou funkci na nahlášení špatné adresy, když už mají funkci na nahlášení nedostatečných informací na profilu ubytování... na druhou stranu ani u Tripadvisoru není o něco takového zájem (přitom u ostatních druhů profilů to mají), ale tam se to dá nahlásit aspoň krkolomně přes help. Zajímalo by mě, co by na to řekla nějaká evropská instituce na ochranu spotřebitele.

0 Citovat

Problém je, že ve vztahu k rezervačním portálům je zákazníkem (ten kdo jim platí) hotel a ne ubytovaný. 

0