https://www.idnes.cz/ekonomika/d...oprava_divMně to přijde jako takový švédský eko fundamentalismus. To jako budou Švédové na dovolenou do jizni Evropy jezdit auty, vlakem či co? Nebo budou sedět doma, protože by se jinak hanbou propadli?! Jak to máte vy?  .

Stydíte se za létání?

Založil ve fóru Co se nevešlo

Ne, je mi to fuk. Minimálně do doby, dokud tu budou skupiny, nebo loutky ala Greta,  které budou vynucovat ekologii násilím a nátlakem, tak se budu šprajcovat. Létám celkem pravidelně bud na jeden den, nebo na dva a nehodlám na tom nic měnit. Ted v zimě mě čeká na dovolené v Asii celkově 16 letů a rozhodně se nehodlám někam handrkovat 24 hodin vlakem, když tam můžu být v pohodě za 2 hodiny letadlem a paradoxně za stejnou cenu. Ono i kdyby letenka byla o 300% dražší, stejně beru letadlo. Pro mě je prioritou čas, nikoliv peníze. Chápu, že se můj přístup spoustě lidem líbit nebude, ale mě se zase příčí ten současný pseudoekohumanismus...

0 Citovat

Když se ti takové rychlocestování líbí a přináší ti to uspokojení, klidně si lítej. Já bych si zase nedal 16 letů do běžné (3- týdenní?) dovolené nebo bych neletěl na 1-denní výlet, ani kdyby byly letenky zadarmo (a emise nulové).

Kde bylo násilí? Já našel jen toto v Paříži: "V násilnosti a střety s bezpečnostními silami se v sobotu zvrhnul protest za ochranu klimatu v Paříži poté, co se do něj odpoledne zapojila asi tisícovka radikálů z řad krajní levice či patřících k hnutí takzvaných žlutých vest... Ekologické sdružení Greenpeace pak účastníkům ekologického protestu vzkázalo, aby pochod raději kvůli násilnostem opustili."

0 Citovat

Libor_S napsal(a): Ekologické sdružení Greenpeace pak účastníkům ekologického protestu vzkázalo, aby pochod raději kvůli násilnostem opustili."

Greenpeace brojí proti násilnostem... to je opravdové chucpe!

0