Ahoj cestovatelé :),píšu diplomovou práci na téma Spotřebitelské chování v cestovním ruchu a ráda bych Vás poprosila o vyplnění přiloženého dotazníku. Dotazník je samozřejmě zcela anonymní a jeho vyplnění Vám zabere zhruba 10 minut. Moc děkuji za Váš čas a přeji pěkný den! :) Odkaz na dotazník → https://www.vyplnto.cz/databaze-...ani-v-ces/ .

Dotazník k diplomové práci

Založila ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Ahoj cestovatelé :),

píšu diplomovou práci na téma Spotřebitelské chování v cestovním ruchu a ráda bych Vás poprosila o vyplnění přiloženého dotazníku. Dotazník je samozřejmě zcela anonymní a jeho vyplnění Vám zabere zhruba 10 minut. 

Moc děkuji za Váš čas a přeji pěkný den! :) 


Odkaz na dotazník → https://www.vyplnto.cz/databaze-...ani-v-ces/

0

Několikrát jsem tu dotazník vyplnil a nikdy se tu nezveřejnily výsledky :(

0 Citovat

Patří k bontonu neuvádět otázku k příjmu jako povinnou. 

A opravdu by mne zajímalo co přesně se chcete z výsledků dozvědět, když otázky jsou směřované převážně na účastníky organizovaných zájezdů s CK.

0 Citovat

Ridder, načo výsledky? Nestačí, že si vykonal dobrý skutok? :-)

0 Citovat

Upřímně nestačí mi to. Asi jsem divnej, ale dost mi to vadí :) když dělám dotazník, tak chci vědět výsledek. 

0 Citovat

Ridder, musíš chápať mladých tvorcov dotazníkov. Rozumu veľa nemajú, keď požadujú vyplniť dotazník zameraný na klientov cestovných kancelárií na stránke určenej individuálnemu cestovaniu. A na spätnú väzbu už dávno zabudli, veď to preberali v 1. ročníku.


0 Citovat

Já jsem si zkoušel představovat, co z té změti poměrně dost širokospektrálních otázek asi může vzejít. Tedy Ridderovi se nedivím, i mě by to zajímalo.

0 Citovat

Ani ja sa Ridderovi nedivím. A presne z toho istého dôvodu dotazníky nevypĺňam. Ten môj príspevok o 19:11 hod. bol myslený ironicky.

0 Citovat

Ridder napsal(a):

Několikrát jsem tu dotazník vyplnil a nikdy se tu nezveřejnily výsledky :(


Na konci dotazníku si můžeš nechat zaslat výsledky na mail. Čas od času pácham dobré skutky a vyplňuji dotazníky nešťastníkům, kteří sami nejspíš ani nevědí k čemu dotazník v diplomové práci mají. ;)

0 Citovat

Petr76 díky za info :)

0
9 reakcí