Pouze dnes zdarma ke stažení appka od Ulmon.  .

App: City Maps 2Go Pro dnes zdarma

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Pouze dnes zdarma ke stažení appka od Ulmon. smiley (original price 2.99$)

Verze Pro dává přístup k veškerému obsahu pro všechna města (free je omezena 5 místy).

iOS: https://itunes.apple.com/cz/app/city-ma ... 83342?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/deta ... itymaps2go

0

Pro je za 54 Kč... kde je zdarma?

Aha, ona to je ta free verze, dnes má všechny funkcionality Pro verze... Tak takhle to udělali smiley

0 Citovat

nene, dnes stáhneš a je pro napořád smiley

0 Citovat

Taky na to koukám, na Google Play je možnost stažení jak normální verze, tak i placené verze "Pro" (viz http://goo.gl/ol4F6l ). Takže stáhnu tu neplacenou a mám tu "full" placenou? Protože pokud ne, je tam pouze 5 map zdarma.
Jinak ví někdo, v čem je to lepší, než mapy Osmand?
EDIT:
Tak už jsem to tam přelouskal smiley
NOW FREE; Today this version offers the full functionality of the City Maps2Go Pro version (unlimited map downloads: if you have the free version already on your phone, please reinstall; normal £1.69/$1.99)

0 Citovat

A mohu se zeptat, jak to reinstaluji?

0 Citovat

Normálně si dej stáhnout tu free verzi, ono se to přeinstaluje samo. Případně odinstalovat přes nastavení původní verzi a nechat přes Google Play nainstalovat ještě dnes tu free.
Dal jsem to ale ihned pryč, používám v tabletu i mobilu Osmand, který má ve free verzi možnost stáhnout 10 map zdarma - jedná se ale o 10 map ne měst, ale států, ve kterých, když se zoomuje na detail, tak je informací mnohem více smiley

0 Citovat

Appku jsem zkoušel a osobně mi daleko víc vyhovuje stáhnout si do offline módu výřez mapy v rámci oficiální appky Google Maps - funguje jak na iOS, tak na Androidu. Osvědčilo se mi to například při návštěvě Běloruska, které jsem neměl v TomTomovi, takže jsme jezdili podle offline Google mapy v Android tabletu, především v Minsku to opravdu velmi pomohlo. V podstatě si nyní ukládám offline mapu každého města, do kterého cestuju, pomáhá to pak hodně v orientaci a nemusím platit za roaming smiley

Návod je zde: http://forum.skrblik.cz/threads/85-Goog ... onu-zdarma

0
6 reakcí