Zdravím, letos v září se chystáme do USA ve 3ech lidech a máme v plánu využít mobilovou aplikaci hotel tonight. Moje otázka zní, jak to je, když jsme 3 lidi . Aplikace se totiž tváří, že všechny pokoje jsou pouze pro 2 lidi a další lidé navíc mohou být za extra poplatek ( fit 2 people...extra guests may be subject to additional fees.) Tudíž se ptám, jestli někdo nemáte zkušenost s cestováním s HT ve 3 lidech, jestli se to ve finále vůbec vyplatí, nebo jestli není jednoduše lepší provést rezervaci přes např. booking. Díky za odpověď .

Hotel tonight 3.osoba

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Zdravím,
letos v září se chystáme do USA ve 3ech lidech a máme v plánu využít mobilovou aplikaci hotel tonight. Moje otázka zní, jak to je, když jsme 3 lidi . Aplikace se totiž tváří, že všechny pokoje jsou pouze pro 2 lidi a další lidé navíc mohou být za extra poplatek ( fit 2 people...extra guests may be subject to additional fees.) Tudíž se ptám, jestli někdo nemáte zkušenost s cestováním s HT ve 3 lidech, jestli se to ve finále vůbec vyplatí, nebo jestli není jednoduše lepší provést rezervaci přes např. booking.
Díky za odpověď

0

No, výhodou amerických hotelů a motelů je to, že mají v porovnání s Evropou o dost větší pokoje a i postele. Takže bych se toho vůbec nebál, buď to zkusit "na hulváta" - tj. uvidí se a nebo si na recepci říct rovnou o two queen size beds room (a případně pár dolarů doplatit), queen size je postel o velikosti 152x200 cm, takže se na ní vyspí celkem pohodlně dva lidé (i pokud nejsou pár smiley. Když jsme cestovali čtyři kluci po USA, tak jsme právě takto spali v jednom pokoji a šetřili jako správní Skrblíci dost peněz. V US hotelech je výhoda, že se platí za pokoj a nezajímá je až tolik počet hostů, za lidi navíc (tj. za 3. a 4.) se doplácí většinou doslova pár dolarů. Jinak nevím jestli je HT appka pro US ta nejlepší volba, záleží kde se budete pohybovat, já bych pro města doporučil spíš Priceline (a funkcni Name your own price), kdy lze získat 4* hotel za 50-60 USD (např. u LAX v LA) a při roadtripu levnějí motely jako Motel6. Oříškem je New York, tam je asi nejlepší volbou rezervace hotelů v Queens (Long Island City) přes Booking (Dave tu má doporučení na konkrétní hotely v tomto postu dole - http://cestujlevne.com/hit-letenky-emir ... -9-444-kc/). Alternativou v NYC může být ubytování přes Airbnb (http://goo.gl/iYNtCc) nebo hostely, např. skvělý Loft Hostel v Brooklynu (http://www.nylofthostel.com). Obecně je dobré se držet mimo Manhattan, pokud chceš ušetřit. Navíc Brooklyn nebo Queens mě paradoxně i víc baví, je to takový autentičtější New York. Naopak bych se ale vyhnul ubytování v hotelech u letišť - JFK, EWR, LGA - je to daleko k atrakcích a platí se zbytečně moc za dopravu.

0
1 reakce