Ahoj, jen by me zajimalo, zda nekdy letecke spolecnosti udelaji upgrade do business tridy zdarma? Jen se ptam, protoze jednoh mi nekdo rikal, ze nedam nic za to, kdyz se u prepazky zeptam, zda maji volna mista... Nemate s tim nekdo zkusenost? Na Stredry den letime s Lufthansou do Thajska, tak treba by se nam postestilo.Diky .

Free upgrade

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

T napsal(a):

Jsme na fóru a napsal jsem, že si to myslím. O tom, co si nechám pro sebe a co napíšu na fóru si rozhodnu já, případně admin. I kdybych se pletl. 

Ty jsi napsal nesmysl, který by méně zkušení čtenáři tohoto fóra mohli považovat za pravdu. Já jsem cítil povinnost na to upozornit. 

Jinak upgrade do C může dostat i pax bez statusu, ale rozhodně ne kvůli tomu, jak je oblečený a nebo že "pro něj let v C bude zážitek na celý život a udělá mu radost".

0 Citovat

Upgrade do bussinesu s TAP na cestu Rio - Lisabon za cca 6000,-/os, má to smysl brát? Manžel mi řekl, že to sou vyhozený prachy :-D . Co váš názor?

0 Citovat

Pro někoho, kdo neletěl ok. Já bych si raději dopřál pak lepší hotel v LIS, skvělou večeři a láhev Herdade Grande Reserva. Kecám, raději dvě lahve...

0 Citovat

Prvni zkusenost s byznysem? Super

Pokud letenky nestaly nesmysl moc tak bych to dal. Pokud uz bych bizem letel nekolikrat tak je to dost na zvazeni 😊 ale mam za sebou prave 3 hodinovy let s wizzem v letadle s Polakama a Gruzincema a tento zazitek byl dost vyzivny ...

0 Citovat

Aluška napsal(a):

Upgrade do bussinesu s TAP na cestu Rio - Lisabon za cca 6000,-/os, má to smysl brát? Manžel mi řekl, že to sou vyhozený prachy :-D . Co váš názor?


Ja bych si to urcite koupil, TAP je super, za ty prachy dobry.. ;)

0 Citovat

manžela nechte v prasečáku a těch 6k za tak dlouhý segment určitě berte. smysl to brát má! jediný problém bývá ten, že pak se blbě vrací do economy....

0 Citovat

presne tak, upgrade za 6k do biz na 9-hodinovom lete je velmi dobry deal...urcite za tie peniaze odporucam vyskusat nech clovek vie ze sa da cestovat aj inak. Tak ale pokial sa to niekomu zdaju vyhodene peniaze, monkey class vola :) 

0