Jak jste řešili hotovost v Chile? Předpokládám že Chilská pesa v ČR nekoupím.. Pak teda buď směnárna , ale na letišti v Santiagu předpokládám nic moc kurz. A nejdřív musím koupit USD a pak směna na CLP a to je zase dvojí ztráta. Anebo bankomaty, jenže tam je zase omezení na výběr jen 200000CLP na jeden výběr a to je dost málo (asi 6500Kč) a většinou ještě poplatek 2,5%. Mám Mastercard od FIO a jeden výběr v cizině měsíčně zdarma (FIU nic neplatím) ale ten 2.5% poplatek je tam stejně. Takže co je nejlepší varianta? Jak jste to kdo řešil?  .

Chile, směnárna nebo bankomat

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Jak jste řešili hotovost v Chile? Předpokládám že Chilská pesa v ČR nekoupím.. Pak teda buď směnárna , ale na letišti v Santiagu předpokládám nic moc kurz. A nejdřív musím koupit USD a pak směna na CLP a to je zase dvojí ztráta. Anebo bankomaty, jenže tam je zase omezení na výběr jen 200000CLP na jeden výběr a to je dost málo (asi 6500Kč) a většinou ještě poplatek 2,5%. Mám Mastercard od FIO a jeden výběr v cizině měsíčně zdarma (FIU nic neplatím) ale ten 2.5% poplatek je tam stejně. Takže co je nejlepší varianta? Jak jste to kdo řešil?

0

Vymenil som raz na letisku, a takmer vsade (Patagonia, Santiago, Valparaiso) sa dalo platit kartou, okrem tych poulicnych predajcov.

0 Citovat

mKarta svět u mBank a web http://atmhero.net ti to udělá nejlevnější, co to jde. 

0 Citovat

Díky za info :-)

0
3 reakce