Zdravím všechny, Prosím Vás, máte někdo zkušenosti s parkováním v Berlíně? Jedeme na jednu noc do Berlína začátkem července a potřebuji někde nechat auto.  Na internetu jsem se dočetl, že nejlepší je P+R a nebo přímo zadarmo mimo centrum. Parkování v hotelech je předražené. Plán je večer si projít v rychlosti památky (bránu, židovský hřbitov apod.) a druhý den zajít do ZOO a pokračovat dále v naší cestě. Rád bych nechal auto někde zdarma kousek mimo centrum a dojel klidně metrem nebo jiným MHD případně pěšky, ale na internetu jsem nenašel, kde jsou parkovací zóny zdarma pod. Budu rád za jakékoliv tipy, kde bych mohl auto nechat, ať nejezdím hodinu po Berlínu a nehledám místo :D Děkuji moc všem!   .

Parkování v Berlíně

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím všechny,

Prosím Vás, máte někdo zkušenosti s parkováním v Berlíně? Jedeme na jednu noc do Berlína začátkem července a potřebuji někde nechat auto. 

Na internetu jsem se dočetl, že nejlepší je P+R a nebo přímo zadarmo mimo centrum. Parkování v hotelech je předražené.

Plán je večer si projít v rychlosti památky (bránu, židovský hřbitov apod.) a druhý den zajít do ZOO a pokračovat dále v naší cestě.

Rád bych nechal auto někde zdarma kousek mimo centrum a dojel klidně metrem nebo jiným MHD případně pěšky, ale na internetu jsem nenašel, kde jsou parkovací zóny zdarma pod.

Budu rád za jakékoliv tipy, kde bych mohl auto nechat, ať nejezdím hodinu po Berlínu a nehledám místo :D

Děkuji moc všem! 

0

A kde budete bydlet? Ideálně najít ubytování s parkovacím místem 

0 Citovat

U letiste Tegel bylo mozne zaparkovat primo podel hlavni silnice, co vede pred letistem asi 300m + male parkoviste u viaduktu naproti letisti. Letiste ted nejede, takze by se tam melo v pohode stat, kdyz jsme litali z Tegelu, stali jsme tam bezne i 10 dni.

0 Citovat

Ich bin ein Berliner...

https://www.gratisparken.de/berlin/berlin/

0 Citovat

Jan Vidim: No na bookingu je možnost parkování většinou ale za příplatek 15EUR a výše

0
4 reakce