Rok 2021 se chýlí ke konci, je tedy čas založit nové téma :) Jaké lety vás v nadcházejícím roce čekají?  Při volné neděli jsem si doplánoval část cest, takže u mě zatím takto: Březen Osijek - Rijeka - Split - Dubrovník, Trade Air, L410 Split - Pula, Trade Air, L410 Záhřeb - Praha, Eurowings, 319 Květen Praha - Barcelona, Vueling, 320 Barcelona - Madrid, Air Europa, 788 Madrid - Miami, Air Europa, 788 Fort Lauderdale - Guayaquil, Spirit Airlines, 320 Cuenca - Quito, Aeroregional, 735 nebo 734 Quito - Guayaquil, Air Europa, 788 Guayaquil - Madrid, Air Europa, 788 Madrid - Frankfurt, Air Europa, 738 V plánu je zrušená Madeira (vrácení peněz od TAPu trvalo jen měsíc! :D) a také Oděsa + Moldavsko + Podněstří.  .

Vaše lety 2022

Založil ve fóru Co se nevešlo

https://my.flightradar24.com/mvicha/2022

1 Citovat

tento rok 53

https://my.flightradar24.com/mirogiggs

 

1 Citovat

Moc pěkné! Líbila se stolová hora v Kapském Městě nebo snad nekonečné pouště namíbijské? Ovšem NEJ letoška bych tipoval spíše na bujný Príncipe, těsně následován neméně bujným São Tomé 🌴🌴🌴

0 Citovat

@Libor_S: Sice doletíš někam za 20 euro a pak tam dáš násobky za ubytko 🤣

A časy, kdy jsem byl na Krétě nebo v Bari na pokoji se snídaní za pětikilo na noc, protože covid, jsou už taky fuč.

0 Citovat

Tak já naopak, letos byl rok hotel error fare, 100% i vydrželo, tedy naprostá spokojenost. To, že se k některým povedly i levnější letenky, byl jen bonus.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

@Libor_S: Sice doletíš někam za 20 euro a pak tam dáš násobky za ubytko 🤣

A časy, kdy jsem byl na Krétě nebo v Bari na pokoji se snídaní za pětikilo na noc, protože covid, jsou už taky fuč.

Tak násobky za 20 euro to snad byly vždycky - tedy pokud jste nechtěli skončit v dormitory socializovaní s dalšíma deseti smažkama nejrůznějšího původu a vzevření :-)))

Ceny za pandemie byly nenormální, jako celý svět. Fakt bych nečekal, že se to vrátí. 

0 Citovat

Ubytování v Evropě podražilo tvrdě (bavím se o 3,4* kategorii). Zhruba tak o 40% co bylo před covidem ,teď jsem zrovna sháněl něco v Madridu na březen a docela masakr a to nemluvím o Vídni (tam tak o 100% i více nahoru - v létě tam jedna noc v Ibisu u Hbf atakovala 5000 czk za dvojlůžák). 

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Moc pěkné! Líbila se stolová hora v Kapském Městě nebo snad nekonečné pouště namíbijské? Ovšem za NEJ letoška bych tipoval spíše na bujný Príncipe, těsně následován neméně bujným São Tomé 🌴🌴🌴

Stolová hora ako aj zvyšok Južnej Afriky fajn, takmer 5000km roadtrip. Namíbia snáď niekedy nabudúce, tentokrát len pitstop cestou CPT-LAD, v Kapskom na letisku nemajú kerozín a TAAG musel robiť medzipristátia na dotankovanie. 

São Tomé aj Príncipe paráda, asi fakt naj tohto roka.

0