Rok 2021 se chýlí ke konci, je tedy čas založit nové téma :) Jaké lety vás v nadcházejícím roce čekají?  Při volné neděli jsem si doplánoval část cest, takže u mě zatím takto: Březen Osijek - Rijeka - Split - Dubrovník, Trade Air, L410 Split - Pula, Trade Air, L410 Záhřeb - Praha, Eurowings, 319 Květen Praha - Barcelona, Vueling, 320 Barcelona - Madrid, Air Europa, 788 Madrid - Miami, Air Europa, 788 Fort Lauderdale - Guayaquil, Spirit Airlines, 320 Cuenca - Quito, Aeroregional, 735 nebo 734 Quito - Guayaquil, Air Europa, 788 Guayaquil - Madrid, Air Europa, 788 Madrid - Frankfurt, Air Europa, 738 V plánu je zrušená Madeira (vrácení peněz od TAPu trvalo jen měsíc! :D) a také Oděsa + Moldavsko + Podněstří.  .

Vaše lety 2022

Založil ve fóru Co se nevešlo

Rok 2021 se chýlí ke konci, je tedy čas založit nové téma :) Jaké lety vás v nadcházejícím roce čekají? 

Při volné neděli jsem si doplánoval část cest, takže u mě zatím takto:

Březen

  • Osijek - Rijeka - Split - Dubrovník, Trade Air, L410
  • Split - Pula, Trade Air, L410
  • Záhřeb - Praha, Eurowings, 319

Květen

  • Praha - Barcelona, Vueling, 320
  • Barcelona - Madrid, Air Europa, 788
  • Madrid - Miami, Air Europa, 788
  • Fort Lauderdale - Guayaquil, Spirit Airlines, 320
  • Cuenca - Quito, Aeroregional, 735 nebo 734
  • Quito - Guayaquil, Air Europa, 788
  • Guayaquil - Madrid, Air Europa, 788
  • Madrid - Frankfurt, Air Europa, 738

V plánu je zrušená Madeira (vrácení peněz od TAPu trvalo jen měsíc! :D) a také Oděsa + Moldavsko + Podněstří.

0

Pravda? Zatím nemám koupeno nic, vzhledem k pokračujícímu chaosu. Jsem z Prahy, ze které je sehnat zpáteční letenku pod tisícovku a občas i patnáct stovek umění a na příští rok jsem zatím ani žádnou pořádnou akci neviděla. A kvůli každému letu po Evropě fakt nebudu jezdit až do Vídně. Jestli to můžu formulovat jako to, co příští rok snad konečně vyjde, tak Nantes, Faro, Tenerife a snad Madeira.

0 Citovat

Na příští rok? To jsou vtipy.

Já zatím mám akorát dvě letenky z kreditů.

Březen 2022
Wroclaw-Kutaisi-Wroclaw (W6) - kupováno předtím, než jsem se letos znovu dostal do Gruzie

Květen 2022
Vídeň-Gran Canaria-Vídeň (W6)

Na leden až březenje neurčitý plán na safari v Africe, ale na to je ještě dost času a bude se brát podle aktuálních restrikcí. Plus bych ještě měl do konce rokuvyčerpat kredity u Norwegianu.

0 Citovat

Core plany

April\ Rusko BUD-Kazan-Moskva-Peteburg

Jul\ Kanarske

August\ Kreta ... ale tu uz vrabce cvirikaju, ze je na spadnutie linka BUD - Bishkek, takze ak sa tak stane vymena je jasna.

 

0 Citovat

Letošní core plán byl Nur-Sultán, Kazaň a Expo v Dubaji. Kvůli covidu splněn jen z 1/3.

0 Citovat

Januar -  nieco na Kaukaze, Wizz opat menil casy a tak mame flexi letenku - asi najskor Baku

Februar  - test spanielskeho TGV rychlovlaku OUIGO na trase Barcelona-Madrid vramci rychlovyletu na tak 24 hodin .. uvidime ci Wizz vydrzi

April  - Gibraltar a Ceuta ak opat Wizz vydrzi

Jun  - ak Wizz vydrzi tak Charkov z Pardubic

September  - Bari ... ak Wizz da :D

vsetko kupovane z kreditu

0 Citovat

Nerozumim… vse jiz zakoupene az na ten prosimec... to je plan.

PRG-AMN-PRG leden

PED-IEV-PED unor

PRG-LIS-PDL-LIS-PRG brezen

PRG-LIS-NYC-IAD-LIS-PRG duben

BTS-LED-BTS duben

PRG-VCE-PRG kveten

PRG-LCA-PRG cerven

PRG-CDG-JFK-MIA-GIG-LIS-PRG cervenec

PRG-ORY-PRG srpen

PRG-LIS-PUJ-LIS-PRG prosinec

Jak je videt… porad tam je zbytecne moc volnyho mista.

0 Citovat

Chápu Kryštofa, že se to tady snaží oživit, ale název tématu by měl spíš být “Vaše plánované lety 2022”. protože nikdo neví, jak to příští rok bude. A psát sem 15-20 nakoupených letenek je úplně zbytečné, když se neproletí ani polovina, když bude štěstí tak třetina, stejně jako letos. Především na zimní sezónu a obzvláště u Wizz bych nevsadil ani pětník. 

0 Citovat

No to je buď bezbřehý optimismus či někdo neví co z penězi ..

Letenku bych aktuálně koupil tak dva, tři týdny předem a ještě se budu klepat ..

Rok 2022 ?? Mimo Evropu to bude asi o ničem buď to nepůjde vůbec nebo za neskutečné neakceptovatelné buzerace viz. třeba aktuálně Thajsko.

Takže něco v Evropě uvidíme jak bude pokračovat komedie kolem toho "kašlíku" v první řadě bych potřeboval udat Vueling mám tam skoro 5 litrů do 6/22.

0 Citovat

tak to jsem asi optimista... jinak jak na potvoru Wizz mi neruší ani nemění žádné zakoupené letenky, takže teď na podzim jsem musel nechat propadnout asi 3 cesty, které už jsem nezvládal... 

0 Citovat

Na zimu to bude pěkněj průser, to už spíš sledovat ceny u pump :-) Evropa začíná magořit jako loni, takže i když něco někam poletí, tak tam třeba budou zavřený hotely nebo jiný služby či restrikce. 

Kovid propaganda jede na plné obrátky, byznys se musí točit. 

0 Citovat

Já měl u Wizzu asi 9 letenek tento rok a proletěl jsem tři. Jinak jsem rovněž 3 za poslední 2 měsíce neproletěl, ale jen proto, že změnili tu svoji politiku a lze s tím  hýbat  jen plus mínus 14 dnů.A ne každý může plánovat 14 dnů před odletem 😉.Plánoval jsem příští týden v úterý Kutaisi a to zrušili. Takže opravdu nic neplánuji. Nemá to vůbec smysl. Bude nadšen, když vydrží Akaba v půlce prosince, ale rozhodně nebudu překvapen, když nevydrží :-)) Měl jsem letět do Thajska v prosinci a neletím a neni to kvůli par testům navíc. Kdyby mi to Etihad nezrušil, tak asi  letím. Takže tak je to s těmi lety 😁 A obávám  se, že min. první půlrok 2022 nebude moc jiný.

0 Citovat

Bohužel na 2022 zatím nemám vůbec nic, jestli něco vezmu, tak max. z kreditu od wizzu a ti to stejně zrušej, jako mi letos zrušili komplet všechno, takže odletím snad letos na konec roku a pak se uvidí, podle situace.

0 Citovat

Letos tak 40 neinvestičních zpátečních letů a proletěna necelá 1/3. Něco zrušila aerolinka kvůli restrikcím, něco kvůli škrtání letových řádů, s něčím mi hýbla a já to pak zrušil kvůli restrikcím nebo času. Propadlo mi dohromady asi 50 kreditů. Rekord mám u Jerevanu, s kterým Wizzair nehnul 13 nebo 14 měsíců až do odletu.

0 Citovat

Ano.Jerevan držel neskutečně. Je mi líto, že jsem nakonec nemohl letět a poznat Tonica a spol ;-) Snad jindy.

0 Citovat

Ja mam zatial s Wizz 1.1. letiet do Rima.  Uz mi s tym pohli takze to nechavam tak, a uvidim podla restrikcii. Moc neverim, ze poletim.  Inak zatial nemam chut nieco planovat ked vidim co sa deje po svete.

0 Citovat

Na konec listopadu mám Agadir za 16 eur. Když to vyjde, bomba. Ale moc nevěřím, že poletím. Marocký seznam B a zakazování letů.

0 Citovat

presne, ten Jerevan bol maly zazrak. Ale celkom solidne sa drzal aj Kisinev

0 Citovat

Jojo. Kišiněv jsme proletěli, ale jediný Jerevan byl bez jediné změny 13 měsíců, což je u Wizzu v této době zázrak.

0 Citovat

Tak to já jsem asi velký optimista. Jasně, s rušením letů se počítat musí, ale oproti loňsku je teda situace dost nesrovnatelná.

0 Citovat

"že změnili tu svoji politiku a lze s tím  hýbat  jen plus mínus 14 dnů" ... nieco mi uslo? :) Mozem menit svoje rezervaciee az na 30 dni.

Ja by som 2022 az tak cierno nevidel. Prvy stvrtrok sice bude narocny pre vsetkych, ale zvysok roka si myslim bude uz celkom normalny.

0 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

Tak to já jsem asi velký optimista. Jasně, s rušením letů se počítat musí, ale oproti loňsku je teda situace dost nesrovnatelná.

 

A v čem je  Kryštofe jiná?  Ano všichni tvrdí, že už žádné omezení a uzávěry nebudou, země otvírají hranice, ale za měsíc dva budeme moudřejší, jak to vlastně opravdu bude ;-). Osobně moc velký optimista teda nejsem.

0 Citovat

Jiná je zejména v tom, že loni touhle dobou se o otevírání hranic ani neuvažovalo. Mezinárodní provoz jakéhokoliv druhu dopravy byl na absolutní nule, což se teď opravdu říct nedá.

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Na konec listopadu mám Agadir za 16 eur. Když to vyjde, bomba. Ale moc nevěřím, že poletím. Marocký seznam B a zakazování letů.

Co tam? Vy nejste zrovna koupací typ....? 

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Na konec listopadu mám Agadir za 16 eur. Když to vyjde, bomba. Ale moc nevěřím, že poletím. Marocký seznam B a zakazování letů.

Já letím v neděli, to už snad zrušit nemůžou...

0