Zdravím všechny,  rád bych dostal doporučení na ideální únorovou destinaci v Karibiku nebo Střední Americe s následující cestou do USA.  Máte momentálně nějaké doporučení? Ideálně bychom si představovali 2 týdny někde u Moře (Kostarika, Dominikánská republika, Portoriko …) a pak týden v USA asi nejspíš tedy na Floridě.  Jde mi hlavně o ceny letenek a víza do USA, hádám, že covid situace bude všude podobná.  Chtěli jsme na Kubu, ale tam to vypadá, že ani pro turisty to není moc snadné ten přejezd Kuba / USA?  Je nám celkem jedno, jestli začneme v USA nebo na druhé straně, i když preference je spíš v USA končit a odlétat odtamtud kvůli nákupům. Máte někdo zkušenosti, kdo takto plánoval dovolenou? Kde je to nejvíc bezproblémové?  Jediné, co nechceme jsou Bahamy, už jsme navštívili :) Děkuji moc za každou radu.   .

Karibik / Střední Amerika s cestou do USA

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Zdravím všechny, 

rád bych dostal doporučení na ideální únorovou destinaci v Karibiku nebo Střední Americe s následující cestou do USA. 

Máte momentálně nějaké doporučení? Ideálně bychom si představovali 2 týdny někde u Moře (Kostarika, Dominikánská republika, Portoriko …) a pak týden v USA asi nejspíš tedy na Floridě. 

Jde mi hlavně o ceny letenek a víza do USA, hádám, že covid situace bude všude podobná. 

Chtěli jsme na Kubu, ale tam to vypadá, že ani pro turisty to není moc snadné ten přejezd Kuba / USA? 

Je nám celkem jedno, jestli začneme v USA nebo na druhé straně, i když preference je spíš v USA končit a odlétat odtamtud kvůli nákupům.

Máte někdo zkušenosti, kdo takto plánoval dovolenou? Kde je to nejvíc bezproblémové?  Jediné, co nechceme jsou Bahamy, už jsme navštívili :)

Děkuji moc za každou radu. 

0

Co chceš doporučovat - podmínky se stále mění a za týden může být vše jinak. Také je otázka, zda jednosměrné letenky nevyjdou dráž, než dvě samostatné cesty, jedna do Karibiku a druhá do USA. Celé ti to pak můžou nabourat placené PCR testy, ad. je také potřeba vědět, zda jsi očkovaný, nebo antivaxer...u některých dopravců tě bez toho nepustí ani na palubu.

Jsou tady zájezdy do Karibiku s CK přímým letem za celkem levné peníze, možná se vyplatí jen dokoupit let do USA a zpět z toho Karibiku na pár dní. 

 

0 Citovat

A má někdo info jak je to s cestami USA <-> Kuba pro turisty z Evropy? Jde to letecky?

0
2 reakce