Ahoj, má někdo v poslední době zkušenosti s cestou do Anglie (Londýna) jako neočkovaný? Po příletu je nutné podstoupit PCR test, jakou formu PCR si mám vybrat, aby to bylo nejlevnější a případně tip kam na něj zajít v Londýně.  Je možné se prokázat PCR testem vyhotoveny po příletu i na odlet, když bude časově rozpětí mezi otestováním PCR a odletem kratší než 72 hodin? Nebo chtějí nový test?  Diky za info  .

PCR test po příletu do Velké Británie

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

13 reakcí

Ahoj,
má někdo v poslední době zkušenosti s cestou do Anglie (Londýna) jako neočkovaný? Po příletu je nutné podstoupit PCR test, jakou formu PCR si mám vybrat, aby to bylo nejlevnější a případně tip kam na něj zajít v Londýně. 
Je možné se prokázat PCR testem vyhotoveny po příletu i na odlet, když bude časově rozpětí mezi otestováním PCR a odletem kratší než 72 hodin? Nebo chtějí nový test? 
Diky za info

0

Vidim ze ti nikdo neodepisuje  Ja lital casto pres Londyn  do Irska ale uz se jim ted taky vyhybam  jako neockovany  Ten tvuj figl pouzivam  pri navsteve CR kdy po priletu musim absolvovat  v CR 5 az 7 dne PCR a pouziju ho zaroven do Irska kde stale musi byt na priletu PCR  Z Irska odlitam na antigen   Mam pocit ale ze  v Anglii bez odhledu na cokoliv musis  koupit  a zaplatit  objednani testu na 2 den  priletu i kdyz tam uz nebudes ,  nejak se uz tady o tom psalo Nejsem si jisty jak ti pomuze PCR pri navratu  do CR  Ja si delam antigen v Irsku na letisti a pak v CR jdu tak jak jsem napsal vyse Nejaka vyjimka je pro Iry mezi Irskem a Anglii ale presne podminky nevim  jestli je to tak jak myslim  tak by se ti mozna vyplatilo mit PCR test  z CR letet do Dublinu a hned odletet do Londyna asi by jsi nemusel nic a pak si udelat jen antigen na let do CR ale nejsem si jisty jestli by to tak proslo  protoze tam je tusim podminka nejakych dnu v Irsku Nemohl by jsi uvadet na PLF   CR  Do Anglie by jsi mel mit PLF  48 hodine pred priletem  Ono se asi spekulovat nevyplati  do Anglie ti staci antigen   a tam si pak kdykoloiv udelat  PCR  do 2 dnu  Jesli pak musis mit  PCR teb 5-7 den to nevim  Proste se podle me Anglie pro neockovane porad nevyplati  nevic  uz nejsou v EU  a co vim tak obcas meli po Brexitu lidi z EU problemy Ja mam irsky pas i irske obcanstvi tak to neresim ale v Anglii jsem nemel uz 2 roky ani tranzit  Vim ze se to tu resilo kdyz chtel nekdo na fotbal ale dost to pak vzdali  ockovani asi dnes uz probem nemaji neockovani porad jo

0 Citovat

Jako neočkovaná potřebuješ test dva dny před cestou do Londýna (může být i antigenní), vždy ho po mně chtěli na letišti v Praze, Ostravě i v Krakově. Před příletem do Londýna musíš mít taky vyplněný PLF (přijezdový formulář), ten nelze vyplnit bez platného kódu k popříletovému PCR testu. Ten si můžeš udělat hned na letišti v Londýně po příletu (dražší varianta), zajet si někam kde ti test udělají nebo si nechat do hotelu zaslat PCR sadu a udělat si ho sama (nejlevnější varianta). 

0 Citovat

Uznává nyní VB pro cestování dvoudávkové schéma bez limitu platnosti? Tedy vyhnu se testování ve VB, když mi od druhé dávky vakcíny uběhlo 10 měsíců?

0 Citovat

Ano, stačí 2 dávky, booster není potřeba.

0 Citovat

Nuny napsal(a):

Ano, stačí 2 dávky, booster není potřeba.

Máš osobnú skúsenosť? Nakoľko pri vstupe do VB treba vyplniť formulár, kde vyžadujú dôkaz očkovania EÚ Covid pass. Nakoľko už ale ubehlo 10 mesiacov od mojej 2. dávky mám už EÚ Covid pass neplatný. Nie je to problém?

0 Citovat

Covid certifikat o ockovani muze byt i papirovy, nebo ne?

0 Citovat

Situs 100% Win Rate
Cuma Hari Ini Extra Ca$hback | Register for Free

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Covid certifikat o ockovani muze byt i papirovy, nebo ne?

Ano, může. 😊

0 Citovat

Nechcem sa hádať ale taká informácia vôbec nie je na oficiálnej stránke

 


screenshot-1.png

0 Citovat

Ahoj, byli jsme v Londýně před týdnem. jsem neočkovaná, taky jsem tady hledala info  a teď už vím co a jak. Objednala jsem si online test, našla jsem nejlevnější za 34 liber, ale určitě se dá sehnat třeba i za 15. Klasický test na odběrovém místě stojí i  100 liber. Test si objednáš a přijde na určenou adresu, já jsem si ho nechala poslat do hotelu. Pro jistotu jsem ho odeslala, tak jak bylo popsáno v příbalovém letáku. Je tam obálka a hodí se do schránky :)) Jde vlastně jen o to, abys mohl napsat do příjezdového formuláře, který je povinný, ten kód testu. Jeho výsledek nikde nikdo nekontroloval. Ani po příletu se mě nikdo neptal na můj PCR test z ČR, který jsem si nechala udělat. 

0 Citovat

guessWho napsal(a):

Nechcem sa hádať ale taká informácia vôbec nie je na oficiálnej stránke

 

Tady se pise ze se kod pouze overuje v prijezdovem formulari naskenovanim QR kodu. Pokud ho nemas jak naskenovat (Treba kdyz ho vyplnujes pres mobil.), tak v nem zakliknes, ze ti nejde naskenovat a normalne jim ho ukazes na letisti, kdyby ho nekdo chtel videt, coz nebude, protoze vsude uz maji otevrene e-Gates. 

1 Citovat

Tady odkaz na firmy zajišťující PCR testy v UK

https://www.find-travel-test-pro...-providers

0 Citovat

Navíc od tohoto pátku se v Británii ruší všechny testy i přijezdové formuláře.

2
13 reakcí