Zdravím všechny cestovatele, ve své bakalářské práci se zabývám tématem udržitelného cestování a jeho popularitou v České republice, a tak bych Vás ráda požádala o vyplnění mého anonymního dotazníku. Vaše odpovědi mi budou velmi nápomocné a dotazník pro Vás může být zajímavým podnětem k zamyšlení, či prostorem k vyjádření Vašich názorů. Děkuji za všechny odpovědi a přeji pěkný den!  https://forms.gle/WTGEqZFh2bvLFZ3L9  .

Výzkum k bakalářské práci

Založila ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím všechny cestovatele, ve své bakalářské práci se zabývám tématem udržitelného cestování a jeho popularitou v České republice, a tak bych Vás ráda požádala o vyplnění mého anonymního dotazníku. Vaše odpovědi mi budou velmi nápomocné a dotazník pro Vás může být zajímavým podnětem k zamyšlení, či prostorem k vyjádření Vašich názorů. Děkuji za všechny odpovědi a přeji pěkný den! 

https://forms.gle/WTGEqZFh2bvLFZ3L9

0

Bylo nutné zakládat nové vlákno? Nestačilo by to v https://www.cestujlevne.com/disk...vek-159076, kam jste stejný příspěvek dala před pár hodinami?

1 Citovat

Pouze jsem chtěla rozšířit své distrubční možnosti, pokud Vám připadá samostatný příspěvek s prosbou o vyplnění dotazníku zbytečný, smažu ho. :) 

0 Citovat

Smažte 

1 Citovat

Tak bohužel jsem nepřišla na to, jak téma smazat, je mi líto. 

0
4 reakce