Ahoj všem, v dubnové akci http://cestujlevne.com/bangkok-kuala-lu ... -9-690-kc/ jsme koupili letenky do Bangkoku s přestávkou v Hong Kongu. Odlet z Prahy máme naplánovaný na 4.9.2015. Chtěl bych se zeptat, kdy nejdříve začít rezervovat hotely, kupovat lokální přelety atd. Byla to akce s BA, tak nevím, zda je ještě nějaká možnost, že by ty letenky stornovali. Když jsme kupovali letenky na Hawaii, tak naštěstí nic nestornovali. Vyplatí se tedy ještě počkat nebo už můžeme začít plánovat? Díky za odpověď a omlouvám se, pokud se již toto téma někde probíralo. Zbyšek .

Jak dlouho počkat s rezervací hotelu atd.

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj všem,

v dubnové akci http://cestujlevne.com/bangkok-kuala-lu ... -9-690-kc/ jsme koupili letenky do Bangkoku s přestávkou v Hong Kongu.
Odlet z Prahy máme naplánovaný na 4.9.2015. Chtěl bych se zeptat, kdy nejdříve začít rezervovat hotely, kupovat lokální přelety atd.
Byla to akce s BA, tak nevím, zda je ještě nějaká možnost, že by ty letenky stornovali. Když jsme kupovali letenky na Hawaii, tak naštěstí nic nestornovali.

Vyplatí se tedy ještě počkat nebo už můžeme začít plánovat?

Díky za odpověď a omlouvám se, pokud se již toto téma někde probíralo.

Zbyšek

0

Já si myslím, že září už je skoro za rohem, takže by ke zrušení letu dojít nemělo. Resp. pokud se jedná o pravidelnou linku, tak k tomu není důvod. Riziko vidím pouze když by se jednalo o nějaký spoj, který má být v září teprve zahájen a zahájen nebyl (ale i tak by ti pravděpodobně nabídli jinou alternativu letu). Já osobně bych určitě už rezervovala a kupovala, protože bych se bála, že s blížícím se termínem půjdou ceny nahoru.

0 Citovat

Rušení nebude, klidně kupujte smiley

0 Citovat

Letíme v úplně stejný den, tak se potkáme na palubě smiley.
Hotely a další letenky plánujeme bookovat nejdéle příští týden.

0
3 reakce