Zdravím, zkoušel někdo z vás rezervaci na Parkia Praha na víc než na týden (konkrétně 11 dní)? Koukal jsem, že na příští rok akční ceny 9Kč na týden stále platí, ale pokud to dám na 11 dní, vychází to na 309Kč. Pokud ale zkombinuju 7 dní a navazující 4 dny, vychází to na 2x9Kč  .

Delší parkování na Parkia Ruzyně

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím,
zkoušel někdo z vás rezervaci na Parkia Praha na víc než na týden (konkrétně 11 dní)? Koukal jsem, že na příští rok akční ceny 9Kč na týden stále platí, ale pokud to dám na 11 dní, vychází to na 309Kč. Pokud ale zkombinuju 7 dní a navazující 4 dny, vychází to na 2x9Kč smiley Máte někdo informace, jestli tahle kombinace u Parkie projde?

0

U Parkie aktuálně projde i to, že koupíš 1 den a odjedeš klidně za 3 týdny (výjezd nikdo nekontroluje s placenou délkou). Jak to bude ale za rok, těžko říct smiley rozhodně ti však nehrozí nic víc, než doplacení rozdílu ceny.

0 Citovat

Díky za bleskovou odpověď. Napadlo mě spíš, jestli někdo nekontroluje papír třeba při vyzvedávání z letiště.
Zkusím pro jistotu koupit dva týdny za 18Kč a kdyžtak se budu dohadovat na místě smiley

0 Citovat

No právě nekontroluje smiley

0 Citovat

Na parkii jsem byl letos začátkem června a to ještě jiným autem (jiná spz než v rezervaci, to jsem oznámil hned při příjezdu, pán to propiskou na voucheur přepsal a bylo hotovo), při odjezdu opravdu nikdo nic nekontroloval, ani se neptal na jméno, ani na auto při vyzvedávání na letišti, prostě žádná kontrola

stejně tak minulý rok při asi 4 návštěvách tohoto parkoviště

0
4 reakce