Dobry den, Resim celkem urgentni zalezitost:(v nedeli odletaji 2 dospeli a dve deti na dovolenou do Turecka,ale u jednoho ditete se zjistilo ze nemuze najit pas..Ck nechce prebookovat napr na Recko kde by stacila obcanka..je nejaka jina varianta takhke v patek odpoledne?:) Dekuji Jirka .

Ztrata pasu,odlet za dva dny

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Dobry den,
Resim celkem urgentni zalezitost:(v nedeli odletaji 2 dospeli a dve deti na dovolenou do Turecka,ale u jednoho ditete se zjistilo ze nemuze najit pas..Ck nechce prebookovat napr na Recko kde by stacila obcanka..je nejaka jina varianta takhke v patek odpoledne?:)

Dekuji
Jirka

0

Je varianta, nechat dite doma smiley
Uvidite, jak dlouho si bude pamatovat, ze si ma doklady hlidat, az se vrati zbytek opalene rodiny od more smiley

0 Citovat

IMHO máte smůlu. Proto se vyplatí kontrolovat věci aspon týden před odletem.

Známí měli stejný problém. Šedesát tisíc za rodinnou dovolenou do Egypta...a pár dnů před odletem se zjistilo, že jednomu dítěti končí platnost pasu za měsíc. Takže holt zůstalo doma.

Problém to samozřejmě je, pokud se o dítě nemá kdo postarat, je moc malé.

0 Citovat

Podle me by ani Recko nepomohlo, uz nestaci mit dite napsane v OP, dite musi mit SVUJ VLASTNI doklad...
Pokud si to vykladam spatne, tak se omlouvam, ale podle me s tim malym neodleti nikam, ani v ramci EU... (Aha, jeste muze byt, ze to dite uz ma svou vlastni OP, to pak by bylo jinak - ja ted nejak bral dite jako maleho prcka... smiley )

0 Citovat

Dva dni je velmi malo casu. Ak by to boli aspon 3 pracovne dni, da sa poziadat o vydanie cestovneho pasu do 2 pracovnych dni. Spravny poplatok za vydanie je vsak, v tomto pripade, trojnasobny.

0
4 reakce