Ahojte, dotaz prosim, mam tyto lety a chtel bych zrusit posledni segment ale chci jej zrusit dopredu kvuli zavazadlum abych je pripadne dostal v Londyne a pak pokracoval jak budu chtit Letime z Osla do Londyna a pak do SFO a zpet z Los Angeles do Dallasu a pak pres Londyn bychom meli do Gothenburgu. Jenze rad bych na ceste zpet skoncil v Londyne a potrebuji abych nemel problemy se zavazadlem to oficialne ukoncit pred odletem a i za cenu poplatku ktery snad nebude vysoky. Muzete mi poradit kde co a jak? Hledal jsem na www.ba.com a nasel jsem cancell booking nebo change za 750 KC..ale jelikoz tato letenka byla "akcni" tak aby mi pak nejak neupravovali cenu.... letenky.. Diky za radu kdo vi. .

Nahlaseni storno posledniho letu BA.com pred odletem-jdeto?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

14 reakcí

Ahojte, dotaz prosim, mam tyto lety a chtel bych zrusit posledni segment ale chci jej zrusit dopredu kvuli zavazadlum abych je pripadne dostal v Londyne a pak pokracoval jak budu chtit

Letime z Osla do Londyna a pak do SFO a zpet z Los Angeles do Dallasu a pak pres Londyn bychom meli do Gothenburgu. Jenze rad bych na ceste zpet skoncil v Londyne a potrebuji abych nemel problemy se zavazadlem to oficialne ukoncit pred odletem a i za cenu poplatku ktery snad nebude vysoky.

Muzete mi poradit kde co a jak? Hledal jsem na www.ba.com a nasel jsem cancell booking nebo change za 750 KC..ale jelikoz tato letenka byla "akcni" tak aby mi pak nejak neupravovali cenu.... letenky..

Diky za radu kdo vi.

0

Toto se tu resi porad dokola smiley V Los Angeles odbavit zavazadlo jen do Londyna a tam jednoduse nenastoupit na dalsi let. smiley Vice info viewtopic.php?p=15883

0 Citovat

Ahoj, ale to neni presne to co ja resim, ja to nechci resit az v USA ale chtel jsem abych tady i za nejaky poplatek udelal "cancell" toho posledniho segmentu takze bych se vyhnul vsemu co se popisuje v tematu..

Asi zkusim zavolat na

Make a new booking, change an existing booking or other enquiries
Contact details and opening hours
Telephone: +420 239 000 299
Monday - Friday
09:00-17:00

Fax: +420 239 000 288
(for sending copies of documents or receipts)

0 Citovat

Zkus, oni ti naúčtují komplet novou letenku, protože nejde o to, že něco zrušíš.. Ale že změníš celou službu. Nikam nevolej, nebo z toho budeš mít ještě větší problémy než letět do GOT.

0 Citovat

! To je dobry postreh a je dobre ho mit na pameti kdykoliv kdyz se self-kiosek zacne vzpouzet smiley (Letel jsem KLM-issued s CSA-DELTA-AA a o dva roky pozdeji AA-issued s CSA a AA a vzdycky jsem s necim na prepazku musel,)

Nicmene kdyz to nepujde na self check-inu, tak na prepazce uz snad bez problemu, aspon zatim je moje zkusenost takova. Urcite lepsi nez neco resit po telefonu, mam s tim tedka cerstvou zkusenost, a i kdyz po hodine vyrizeno k moji spokojenosti, tak doufam ze na velmi dlouhou dobu to je posledni telefonat s aerolinkama.

0 Citovat

neviem coho sa obavas, normalne to ries na prepazke priamo na letisku, ze proste chces odbavit let len do Londyna, keby sa bojis a mas vela casu tak teoreticky na let z Londyna nastupit nemusis a pockas si az ta vylucia z prepravy a batozinu ti aj tak vyhodia lebo batozina bez cestujuceho neleti smiley

0 Citovat

Ahoja, tak jsem nad tim premyslel a udelam to asi takto za cca 60 dolacu

polonezparcelservice.com

za 5-8 tydnu mi to dojde domu a predam to v LA v den odletu, jedno zavazadlo a je to smiley

Kazdopadne dik za ochotu

0 Citovat

Je to sice dál, ale zato horší cesta. smiley

0 Citovat

Jen tak pro zajímavost, jedeš na dlouho nebo plánuješ nějaký velký nákupy, že nevystačí carry-on?

0 Citovat

@Mailand -> Ahoj jedeme na 14ct dnu ale budeme mit stan, spacaky a dalsi veci takze takove cesta docela mimo ubytko atd..

Proto se mi to nevleze do prirucaku smiley napr mame stan Quechua - 2 Seconds a ten ma velky prumer

takze kufr na mesic ozelim

0 Citovat

Tak to jo. Já mám na duben koupen BGO-LHR-SFO-LHR-BGO s tím, že poslední leg vynecháme. Takže asi poletíme nalehko s příručním.
Sice i s třema dnama v Bergenu jsou to skoro tři týdny, ale kdyžtak si někde vypereme smiley

0 Citovat

Myslim ze v USA neni vubec problem vydrzet jenom s prirucakem i delsi dobu diky tomu ze vyprat si muze clovek levne kdekoliv (my jsme prali na roadtripu i 2x tydne). Kdyz vezmu svou roadtrip po zapadu, tak nutnych veci jsem mel hodne malo (do jedne igelitky se to veslo) na celych tech 36 dnu. I kdyz nakonec jsme vezli 60 kg nakupu zpatky (nutno ale dodat, ze to bylo v roce 2013 a ja jsem do te doby nebyl nakupovat obleceni a rekl bych ze tak na dalsi rok nebo dva mi to jeste vydrzi smiley ).

Jednou z alternativ jak poresit veci jako stan, spacak atd. je je na miste koupit a pred odjezdem nechat prodat skrz SellMyStuffOnEbay nebo podobnou sluzbu - my jsme tam takhle prodali stan, nejaky 12v-110v menic, icebox a proste hromadu takovych blbinek co si clovek koupil na cestu a dostali jsme zpet zhruba 70% net. Ale vsechno to byly nejlevnejsi veci z Walmartu aj., takze i kdybysme je vyhodili a zapocitali do nakladu, tak vzhledem k celkovym vydajum by to byla mala castka. Ale pokud ma clovek svuj kvalitni stan, karimatky a spacaky, tak se asi skrz pohodli vyplati si to dovezt a pak zase odvezt (nebo poslat). Hlavne kdyz cestuje zjara kdy jeste v mnoha oblastech byva zima.

Stejne si ale myslim ze pripadne poslat velky kufr jen do Londyna by nemel byt moc velky problem navzdory zkusenostem.

0 Citovat

charman1: To, co popisuješ, tedy koupit zboží již s úmyslem ho použít a vrátit, je podvod. Odhlížím od toho, že pokud to někdo takhle bezpáteřně dělá, tak to nikdo neřeší, protože energii, kterou by do toho dali, převyšuje náklady, které vydají na tyhle "vyčůránky". To ale nic nemění na tom, že jde o podvod.

0 Citovat

Za Čechy, kteří se chovají ve Walmartu jako pisatel výše se stydím. Amíci ať si dělají co chtějí, ale v zahraničí člověk vždy reprezentuje nejen sebe.
Poznámka o krachujících leteckých společnostech mě rozesmála smiley. Ne, nestydím se kupovat akční letenky - nabízí mi je letecké společnosti, většinou jako promo akce, na kterých vydělávají nebo jim minimálně slouží jako propagace.

0 Citovat

@Dave - smaz todle tema smiley sem se zacatku Dostal odpoved typu todle se uz probiralo a nestacim se divit kam se to dotahlo. Ja jak sem psal to vy resim poslanim aby neovlivnil ostatni protoze me osobne by stvalo na nekoho cekat kdo nenastoupi a jen kvuli zavazdlu "zpozdi" letadlo smiley todle me ani nenapadlo. Pokud bude mit nekdo zajem muzu zaslat pak info o ceste baglu trajektem atd. Jinak pokud chci zbozi vratit u nas platim priplatek za moznost vraceni zbozi hlavne u elektroniky protoze v soucasne dobe je vyroba natolik velka ze pocket chybnych kusu je velky smiley ale to asi tak vse.

Vivalasvegas smiley

0
14 reakcí