Snad nebude vadit, že jsem pro tuto akci založil speciální téma Kdyby někdo měl tip na akci (letenky, ubytování, přejezdy mezi městy atd.), neváhejte a podělte se  .

EURO 2016 - Francie

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Snad nebude vadit, že jsem pro tuto akci založil speciální téma smiley

Chystáte se někdo? Máte už zařízený letenky, popř. něco jinýho? Mám na 13.6. s Voloteou PRG - MRS, tak kdybyste se někdo chtěl přidat, dejte vědět smiley

Kdyby někdo měl tip na akci (letenky, ubytování, přejezdy mezi městy atd.), neváhejte a podělte se smiley

0

Já spíše počkám na konkrétní vstupenky a pak až budu něco plánovat smiley

0 Citovat

Já budu doufat, že naši budou hrát aspoň 1 zápas v Marseille nebo Nice. Ale tak přinejhorším se vydám i dál smiley

0 Citovat

Ne, naši budou hrát v Lens a Lille. V Marseille budou hrát až v semifinále, to tam budeš muset 2 týdny vydržet. smiley

0 Citovat

A teď vážně. To tvoje téma je zatím zbytečné. Asi jsi mladý a nezkušený kluk, teď s velkými plány, za pár měsíců dost možná hořce zklamaný. Termíny a místa zápasů budou známy až v prosinci, Francie je velká, tak je předčasné plánovat letenky a ubytování. Navíc určitě nemáš vstupenky. A to je sakra problém. Modli se, aby vstupenky losovala UEFA, jinak se tvoje šance bude blížit nule. Zájem o lístky bude tak desetinásobný oproti uvolněným lístkům pro naše fanoušky, takže musíš mít štěstí při losu. Ale pokud bude losovat náš svaz, tak pravděpodobně nezískáš nic. Já měl třeba na Euro ve Švýcarsku podané žádosti na všechny naše zápasy pro 10 lidí, z toho jeden byl dokonce člen výboru krajského fotbalového svazu, ale stejně jsem nezískal jedinou vstupenku. Z diskuzí vím, že takových jako já bylo plno, málokdo znal někoho, kdo měl štěstí. Ale internet byl plný hodně předražených vstupenek od lidí, co to prodávali ve velkém množství.

0
4 reakce