Může mi někdo ze zdejších diskutujících poradit v následující věci? Je lepší navštívit na jaře Madeiru nebo Malorcu? Nejde mi o koupání, spíš o to kde je lepší zažít jaro z hlediska pestřejší květeny a příznivějšího počasí. Díky předem za odpovědi a rady. .

Mallorca nebo Madeira?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Může mi někdo ze zdejších diskutujících poradit v následující věci? Je lepší navštívit na jaře Madeiru nebo Malorcu? Nejde mi o koupání, spíš o to kde je lepší zažít jaro z hlediska pestřejší květeny a příznivějšího počasí. Díky předem za odpovědi a rady.

0

Já měl preference jasné - poznávat Mallorcu mi dává smysl nejvíc na kole, takže na jaře, kdy bych tím navíc něco natrénoval a mám ještě na kolo chuť, zato Madeira je na pěší turistiku a na tu si vždy nejlíp najdu čas na podzim (což se letos povedlo a na Madeiře jsme v říjnu byli). Ale chápu, že typický cestovatel to vidí z jiného pohledu smiley

Na jaře na Madeiře prý všechno kvete a co jsem četl, tak návštěva na jaře je doporučována nejvíc. Ale i podzimní návštěva byla výborná. Všechny poznámky ještě sepsané a pověšené na web nemám, ale část už visí, třeba o turistice podél levád na Madeiře.

0 Citovat

Na Madeiře jsme byli už 4x v různých obdobích (kromě zimy) je tam krásně vždy, ale přesto jaro je nejkrásnější. Na Malorce jsme ještě nebyli, ale určitě než Madeira krásnější nebude smiley

0 Citovat

Za mě jednoznačně Madeira smiley

0
3 reakce