Zdravím Vás, jsem vaším věrným fanouškem již nějaký ten pátek, pamatuji si, že jsem Vaši stránku objevil, když měla několik málo fanoušků v řádu stovek. Každopádně v historii zpráv jsem ještě našel komunikaci s Davem z 15.6.2012, kdy jsem se dotazoval na levné letenky na pár dní po Evropě (nakonec z toho vypadl skvělý tip na Sicílii z Lipska, na který dodnes rád vzpomínám) Pamatuji si taky, jak jsem hrdě posílal pozdravy a poděkování z první "velké" cesty na Srí Lanku a dokonce jsem se dočkal zveřejnění na stránkách CL.. Radek (plesek13) .

Poděkování adminům za úsilí, které má smysl a budoucnost

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Zdravím Vás,
jsem vaším věrným fanouškem již nějaký ten pátek, pamatuji si, že jsem Vaši stránku objevil, když měla několik málo fanoušků v řádu stovek. Každopádně v historii zpráv jsem ještě našel komunikaci s Davem z 15.6.2012, kdy jsem se dotazoval na levné letenky na pár dní po Evropě (nakonec z toho vypadl skvělý tip na Sicílii z Lipska, na který dodnes rád vzpomínám)
Pamatuji si taky, jak jsem hrdě posílal pozdravy a poděkování z první "velké" cesty na Srí Lanku a dokonce jsem se dočkal zveřejnění na stránkách CL.. smiley
Utíká to jako voda a dnes mám za sebou desítky tripů a v cestování nepolevuji, takže jsem už díky Vás navštívil země jako je právě Srí Lanka, Indonésie, 2x Thajsko, Jižní Korea, Guadeloupe, Filipíny a spousta dalších míst v Evropě. Letos je v plánu JAR, Japonsko a vše jsou to akce, které jste publikovali vy a nebýt Vaší mravenčí práce, nikdy bych se na ta místa nepodíval. Takže proč to celé píšu:

Dave, jestli mi někdo svým přičiněním před pár lety změnil život, byl jsi to Ty!
Byť se to nezdá, nebýt tvého snažení s hledáním levných letenek, sepisováním rad a vysvětlováním postupů, jak se orientovat v rezervačním systému nebo na letišti, nikdy bych se nestal cestovatelem, který veškerý svůj volný čas a prostředky investuje do objevování nových zemí, nových kultur a stanovuje si tak nové výzvy.
Cestování zcela změnilo můj pohled na svět a na život jako takový.
Naučil jsem se na cestách věci, které bych zde nikdy nezjistil a za to Ti patří můj velký dík!
Nikdy jsme se nesetkali, ale já věřím, že ta možnost, poděkovat Ti osobně, jednou přijde a já Ti tato slova rád zopakuji se stejnou hrdostí!
Přeji hodně štěstí a zdraví, úspěchy osobní i cestovatelské a především stále dost elánu a sil při vytváření cestovatelské komunity na Tvých stránkách cestujlevne.com!! smiley

Radek (plesek13)

0

Ty jo.. Radku, i na té židli co teď dřepím, jsem si z toho sedl na zadek smiley

Děkuji, vytisknu a zarámuji smiley

0 Citovat

Taktéž zdravím,
trochu se stydím, ale tak už to bývá. Celej šťastnej rychle zajistím levnou letenku, pak už se zase bákám na něco dalšího, aby byla cesta ok. A na to, že rozhodně není automatické, podělit se o nabídky, které si naprostá většina znalých striktně střeží, si ani nevzpomenu. Myslím, že patřím k těm, kteří většinou krátce poděkují. stejně se ale hned zajímám, kde zaparkuji auto,jak se dostanu z letiště v cíli, kde budu bydlet atd. Nejraději se zase zkouším poradit. Stačí si jen vzpomenout - Peking s Emirates, New York z Curychu i s krásnou procházkou po městě, i ty "obyčejné Kanáry z Norimberku za pár šupů a další. Bohužel i jedna neuskutečněná Havaj z důvodu neštovic dětí. Ale to už k cestování patří.
A tak jsem si při tomto čtení uvědomil (myslím, že samotného by mě to nenapadlo), že bych aspoň jednou taky chtěl opravdu pořádně poděkovat. Já bych jen rád poděkoval i všem ostatním, kteří často a mnohdy velmi trpělivě v diskuzi radí nám méně zcestovalým. Nechci toho moc psát, protože Radek to přede mnou zvládl naprosto skvěle!!!
Nicméně aspoň jednoduše.
Dave i vy ostatní: VELKÝ DÍK
Michal

0 Citovat

Ahoj Radku, dokonale napsané poděkování, klobouk dolů. Nešlo to napsat úžasněji.
Dave, ohromné díky za to, co děláš a pokračuj prosím nadále. Díky tobě jsem se podíval minulý rok do USA, Srí Lanku a Dubai. Letos pak poletím v červnu do Japonska a rád bych ještě aspoň 1 destinaci mimo Evropu. Dal jsi mi také inspiraci v tom, že chci každý rok navštívit 3 nové země v Evropě, mám jich zatím 29. Držím ti palce.

0 Citovat

Lépe to nešlo vyjádřit - první zmínku o tomto portále a Davovi jsem viděla asi v Reflexu a od té doby nadšeně sleduji a letos se prvně chystám s Turkish do J aponska, děkuji moc a moc a držím palce.
Jana

0 Citovat

za me taky diky, cestovani diky vasemu webu mi pomohlo v neradostnych chvilich meho zivota

diky vam vsem !!

0
5 reakcí