Milí cestovatelé, už dobrých pár měsíců se sháním po práci na léto. V Praze práci mám, nicméně bych ráda vypadla do zahraničí. V podstatě kamkoliv a dělat téměř cokoliv, nicméně najít něco přes internet je asi nemožné. Na každou pozici se hlásí desítky lidí a místní dostávají přednost. Na animátorství nemám nervy a na sběr jahod záda, nemáte nějaké konkrétní tipy, kde a co hledat? Napadlo mě, že třeba sběr vína ve Francii by nemuselo být špatné, ale opět nemohu nic najít. Asi před měsícem a půl jsem si řekla, že se ještě porozhlédnu po dobrovolnických možnostech v Africe a Asii. Je to můj dlouholetý sen a koneckonců, jedno léto bez výdělku bych snad i finančně zvládla, nicméně mě děsí, že i za dobrovolničení člověk musí platit. V Praze musím platit byt i v době své nepřítomnosti, navíc budu tedy bez výdělku - pracovat někde zadarmo a k tomu další výdaje - očkování, letenky atd... takže dát dalších 50 tisíc za "programové poplatky" je pro mě prostě neúnosné. Nemáte nějaký tip na organizaci, pro kterou bych mohla v zahraničí (Afrika, Asie, jižní Amerika) pracovat za stravu a ubytování? Řekla bych, že zkušeností mám poměrně dost z různých odvětví, jazyky mám jen dva - angličtinu (C1) a francouzštinu (B2). Omlouvám se za tenhle spam, ale už jsem dost zoufalá. Odeslala jsem desítky životopisů a dotazů snad všude. Předem díky za odpovědi... .

Práce či dobrovolničení na léto

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Milí cestovatelé,

už dobrých pár měsíců se sháním po práci na léto. V Praze práci mám, nicméně bych ráda vypadla do zahraničí. V podstatě kamkoliv a dělat téměř cokoliv, nicméně najít něco přes internet je asi nemožné. Na každou pozici se hlásí desítky lidí a místní dostávají přednost. Na animátorství nemám nervy a na sběr jahod záda, nemáte nějaké konkrétní tipy, kde a co hledat? Napadlo mě, že třeba sběr vína ve Francii by nemuselo být špatné, ale opět nemohu nic najít.

Asi před měsícem a půl jsem si řekla, že se ještě porozhlédnu po dobrovolnických možnostech v Africe a Asii. Je to můj dlouholetý sen a koneckonců, jedno léto bez výdělku bych snad i finančně zvládla, nicméně mě děsí, že i za dobrovolničení člověk musí platit. V Praze musím platit byt i v době své nepřítomnosti, navíc budu tedy bez výdělku - pracovat někde zadarmo a k tomu další výdaje - očkování, letenky atd... takže dát dalších 50 tisíc za "programové poplatky" je pro mě prostě neúnosné. Nemáte nějaký tip na organizaci, pro kterou bych mohla v zahraničí (Afrika, Asie, jižní Amerika) pracovat za stravu a ubytování?

Řekla bych, že zkušeností mám poměrně dost z různých odvětví, jazyky mám jen dva - angličtinu (C1) a francouzštinu (B2).

Omlouvám se za tenhle spam, ale už jsem dost zoufalá. Odeslala jsem desítky životopisů a dotazů snad všude.

Předem díky za odpovědi...

0

no len jedna hlavna otazka, kolko mas rokov?

0 Citovat

Je mi 20 let.

0 Citovat

kamoska je teraz na EVS v Turecku - europska dobrovolnicka sluzba, pochvaluje si smiley
Skus teda na to mrknut: http://ec.europa.eu/youth/programme/mob ... ice_en.htm

0 Citovat

Díky za odpověď. EVS znám, nicméně projekty skrz EVS jsou vždy na delší dobu a já potřebuji od října zase zpátky do školy...

0 Citovat

no kamoska je tam na 6 tyzdnov (kedze tiez pracujuca, ale chcela to este do 30tky stihnut)

0 Citovat

mrkni na inex-sda... ja takhle byla na 4 projektech od nich (Francie a USA). Je to vetsinou na 4-6 tydnu, tak pres leto stihas vic projektu...

0
6 reakcí