Zdravím cestovatele, v pondělí 9.5. ráno jsme měli letět s Ryanair do Londýna, ve středu večer zpět. Bohužel nám do toho něco přišlo a letět nemůžeme. Poplatek za změnu letu je dražší než letenky, takže to ani řešit nebudu. Jen mě napadlo, pokud by měl někdo možnost, jak třeba u Ryanair neplatit poplatky za změnu osob, tak mu letenky přenechám zdarma (+15kg bag), ať je aspoň někdo využije, můžu přenechat i rezervaci pokoje v Chelsea na 2 noci za 110 liber (platí se na místě). Pokud to nejde, tak příspěvek ignorujte, nemám s tím žádné zkušenosti. V případě, že by někdo zájem měl, můžete mě kontaktovat na mail ondrej.losoth@gmail.com, kde jsem dostupný nepřetržitě. Hezký den .

Letenky Praha-Londýn-Praha

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

0 reakcí

Zdravím cestovatele,
v pondělí 9.5. ráno jsme měli letět s Ryanair do Londýna, ve středu večer zpět. Bohužel nám do toho něco přišlo a letět nemůžeme.
Poplatek za změnu letu je dražší než letenky, takže to ani řešit nebudu.

Jen mě napadlo, pokud by měl někdo možnost, jak třeba u Ryanair neplatit poplatky za změnu osob, tak mu letenky přenechám zdarma (+15kg bag), ať je aspoň někdo využije, můžu přenechat i rezervaci pokoje v Chelsea na 2 noci za 110 liber (platí se na místě).

Pokud to nejde, tak příspěvek ignorujte, nemám s tím žádné zkušenosti.

V případě, že by někdo zájem měl, můžete mě kontaktovat na mail ondrej.losoth@gmail.com, kde jsem dostupný nepřetržitě.
Hezký den

0
0 reakcí