Ahojte, zvycajne som zvykol parkovat 4free pri Kispesti, ale tentoraz by som potreboval parking priamo na letisku v budapesti (mame v budapesti cestou spat prestupny let a potrebujeme si v aute vymenit oblecenie ) Zatial som nasiel http://airportparkingcenter.eu/ za 7500 huf na 10 dni. Problem je, ze je to cca 3.5km od letiska :-/ Poznate nieco lepsie v pomere vzdialenost / cena?  .

Parkovanie Budapest

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahojte,

zvycajne som zvykol parkovat 4free pri Kispesti, ale tentoraz by som potreboval parking priamo na letisku v budapesti (mame v budapesti cestou spat prestupny let a potrebujeme si v aute vymenit oblecenie smiley).

Ake je najvyhodnejsie parkovanie na letisku, pripadne existuje nejaky kod alebo sposob, ako dostat parkovanie lacnejsie? (na polsky sposob smiley)

Zatial som nasiel http://airportparkingcenter.eu/ za 7500 huf na 10 dni. Problem je, ze je to cca 3.5km od letiska :-/ Poznate nieco lepsie v pomere vzdialenost / cena? smiley

Diky,
Kamil

0

neviem ake datumy, ale pozri cez www.parkvia.com
7500 je super cena, ale ak priplatis par euro na vyse, tak mozes parkovat 5-6 minut pesi od terminalu na Holiday Parkingu. Asi lepsie ako cakat na shuttle na parking a potom naspat.

0 Citovat

ja zvyknem parkovat na holiday parking plus ked to objednavas online dopredu vzdy bola nejaka zlava
http://www.bud.hu/english/passengers/access_and_parking/parking

0 Citovat

Doporučuji parkování www.ferihegyauto-parkolo.hu .Parkovali jsme bez rezervace, za 13 dnů 32€ platili jsme po příletu. V ceně odvoz na/z letiště .Velmi příjemní, rychlí a za dobrou cenu . Nedoporučuji http://www.parkovaniebudapest.sk/ .

0 Citovat

Otestuju http://www.repterparkolo.hu/Feri...Listaarak/ pokud nikdo neví o ničem levnějším :-)

0 Citovat

https://www.parkvia.com/en-GB/ai...st-airport

0 Citovat

Super, díky :-) já na ten odkaz koukal od tonica, ale tam je default CZ jazyk, kde se BUD letiště vůbec neukazuje. Tak jsem zas chytřejší :-)

0 Citovat

Väčšinou mi najlacnejšie vyšlo toto parkovisko:https://www.parkvia.com/en-GB/ai...st-airport

párkrát som ho už využil, bez problémov, aj príjazd po polnoci, transfer na letisko pár minút... 


Raz som parkoval tu: https://www.parkvia.com/en-GB/ai...y-budapest

tiež bez problémov, všetko ok.


Však si to porovnaj tu: https://www.parkvia.com/en-GB čo vyjde najlacnejšie.

0
7 reakcí