Ponúkam na predaj 2 spiatočné autobusové lístky Brno - Budapešť so Student Agency. Odjazd vo štvrtok 15. 12. 2016 o 13:30 z Brna a v nedeľu 18. 12. 2016 o 14:45 z Budapešti. Predávám normálne za plnú cenu 1540 Kč, keďže si ich možem prerezervovať. Radšej by som sa ich ale zbavil, lebo prerezervácie robím už od leta, kedy sme šli nakoniec vlakom ). Fanúšikovia Age of Empires nemožu vynechať ani baziliku svatého Štefana, kde sa nachádza pravá relikvia - pravá ruka kráľa a svatca, ktorého meno bazilika nesie. Užite si naviac absurdnosť automatu, ktorý vám za 200 forintov túto ruku nasvieti, aby ste ju mohli fotografovať. Hradný komplex vyzerá lepšie zdola než zhora, ale ponúka pekné výhľady na mesto a je v jeho blízkosti rybárska bašta, ktorá spolu s matyášovým kostolom vytvára nádherné verejné priestranstvo. .

predám 2 autobusové lístky z Brna do Viedne chudobných

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

cena 2499,- Kč

ALE

38 % OFF!!! len do zajtra 20:00. smiley



OFFTOPIC: Bolo by dobre rozšíriť možnosti formátovania odpovede - nepodarilo sa mi nastaviť blikajúci text...

0 Citovat

treba gify smiley

0 Citovat

smiley

0 Citovat

Ach jaj. Veril som, že sa nájde záujemca o kúpu, pretože hoci sa niektorí tomu vysmievali, tak som sám zažil situácie, kedy som nakupoval lístky na poslednú chvíľu a chcel som vedľa seba, no neboli. Ale bohužiaľ, michaelp, už som ich včera prerezervoval, aby som na to nezabudol počas týždňa a neprepadli mi. Mrzí ma to. Snaď sa Vám podarí ešte niečo rozumné nájsť. Budapešť je skutočne príjemné mesto jak v advente tak v lete (inokedy som nebol).

Ešte taká celková bodka: tú ponuku som myslel vážne. Samozrejme, že som nemyslel vážne tie navýšenia ceny a vačšina príspevkov bola iba šaškovaním, neviem ako si niekto možete myslieť, že je niekto fakt tak blbý, aby to myslel vážne. A trochu ma mrzia niektoré agresívne reakcie. Trochu nadhľadu smiley

Každopádne som to prerezervoval na valentínsky termín, takže sa na moju exkluzívnu ponuku možete tešiť vo februári smiley

0 Citovat

Včera Jste napsal ze nabídka platná do dnes do 20:00.

0 Citovat

Hej, to už bolo nefér. Preto píšem, že ma to mrzí...

0 Citovat

Nie. Mrzí ma, že ste s tým už počítali.

0 Citovat

Ako michaelp, fakt ma to mrzí, ale už to preháňaš. Nemám sa ti povinnosť tu spovedať. Aj keby som to tu tisíckrát napísal, nemusím ti to predať kľudne len preto, že sa mi nepáčiš... Nikomu som nič nesľúbil, táto téma je nanajvýš výzvou k podávaniu ponúk (nabídek), z ktorých si možem vybrať - hovorí sa tomu kontraktačná sloboda...

0 Citovat

Zná tady někdo trapnějšího agenta s teplou vodou než wakawakaafrika? Několik dní se marně snaží být vtipnej, přídává sáhodlouhý příspěvky a když někdo projeví zájem, tak mu to stejně neprodá a píše o "kontraktačnej slobode" A ja si až doteď myslel, že to v seriálu Kosmo s tou slovenskou kapsuli ve vesmíru přeháněli...

0 Citovat

Tykať si začal ty, kolego... A máš pravdu, že som sa neospravedlnil. Tak sa ospravedlňujem. Mal som za to, že to je obsiahnuté v tom, že ma to mrzí.

mirjur: ja som to do včera mal, tak je to trochu silné hovoriť o lživé inzerci... a sľub to nie je podľa mňa.

zelig: ja by som mu to rád predal, ale včera už som to vzdal. O kontraktačnej slobode som písal, pretože sa tu pán na mňa osopuje, že som mu pokazil dovolenku smiley - tak mu je treba vysvetliť, že som mu to predať nemusel aj keby som to mal, aby si to uvedomil.

0 Citovat

Jen tak pro Tvoje info, existuje taky předsmluvní odpovědnost, když už teda tady argumentuješ kontraktační svobodou....

0 Citovat

Ďakujem eremi, viem o tom. Předsmluvní odpovědnost však má svoje miesto v prípade pokročilých zmluvných jednaní, o ktorých tu nemože byť ani reči...

0 Citovat

Nemáš pravdu, proto je to předsmluvní odpovědnost a v občanském zákoníku je třeba upraveno jednání o uzavření smlouvy bez úmyslu jí uzavřít nebo neuzavření smlouvy oproti očekávání druhé strany. A Tvoje nabídka prodeje lístků je normální nabídka na uzavření kupní smlouvy, takže pokud by druhé straně vznikly v souvislosti s očekáváním uzavření smlouvy nejaké výdaje, tak by po Tobě mohl chtít náhradu těchto nákladů - dovedeno samozřejmě do absurdna a pochopitelně v tuto chvíli žádné náklady zřejmě nevznikly, ale pro příště možná přemýšlej.

0 Citovat

Uz to prosím nerešme. Ja stal o omluvu. Tu jsem dostal. Eremi ma pravdu. A jakou dovolenou? Kde jsem napsal o dovolené? A zkažené? Přišlo mi jej smutné, ze něco nabízíš do určitého data a když člověk zareaguje tak uz to zrazu nemáš? Ukoncime to. Tady africký kolega zachází do absurdna. Vymýšlí si něco o zkažené dovolené. Když své slova nemůže dokázat tak by se mel znova omluvit ale to je uz moc na něho. Uzavřeme to ale kolegovi doporučuji do budoucna skutečně byt opatrnější. Pouč se z toho co jsi tady nadrobil a mysli na to, ze lidi dělají chyby ale jen hlupáci je opakují.

0 Citovat

Eremi, sorry, ale nie je to tak. Předsmluvní odpovědnost je to preto, že sa vzťahuje k obdobiu pred tým, než vznikla zmluva. Ale vzťahuje sa k jednaniam o zmluve. Tie tu však neboli. Moj príspevok nebol ponukou, ale výzvou k podávaniu ponúk. Pohľad na inzerát ako na ponuku, ktorou je ponúkajúci viazaný nie je adekvátny.

michaelp: OK, fakt ma to mrzelo keď som videl tvoj príspevok a ospravedlnenie som myslel úprimne. Pokazená dovolenka je zberný pojem, ktorý som použil s ohľadom na to, ako si tu na mňa nastúpil.

0 Citovat

@afrika: jsem rad, ze jsi se poučil a příště si das pozor. Tahle rada byla zdarma a těší me, ze jsi uvědomuješ své chyby a proto jak říkám téma nechme do Valentýna ledem.

0 Citovat

Ako úprimne, poučenie som si nevzal. Ja som včera vedel, že ak sa nejaký záujemca nakoniec objaví, bude ma mrzieť, že som v ňom vyvolal planú nádej. A presne tak to aj bolo. Spoliehal som na to, že sa nenájde, keď malo vlákno skoro 2000 návštev a nikto sa nenašiel dosiaľ, pričom jeho návštevnosť už veľmi nerástla. No ale je pravda, že nabudúce si asi dám vačší pozor a budem počítať reálnejšie aj s nepravdepodobnými variantami.

Taktiež je pravda, že som netušil aké haló z toho bude a v tomto ohľade mám poučenie v podobných situáciách nepísať úprimne ako to bolo a že ma to mrzí, ale stručne "ponuka už nie je aktuálna".

0