Ahoj, chtěla bych se zeptat, chtěli bychm strávit víkend v Nice zhruba od čt-ne na přelomu března/dubna. Kdo jste tam prosím byl, stačí těch pár dnů ke shlédnutí města a okolí? Nebo je to zbytečně moc a doporučili byste něco jiného? Je tohle období ok? Koupat se nechceme  .

Víkend v Nice

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, chtěla bych se zeptat, chtěli bychm strávit víkend v Nice zhruba od čt-ne na přelomu března/dubna. Kdo jste tam prosím byl, stačí těch pár dnů ke shlédnutí města a okolí? Nebo je to zbytečně moc a doporučili byste něco jiného? Je tohle období ok? Koupat se nechceme smiley Plánuji také půjčení auta a výlet do Monaka/Cannes. Díky moc!

0

Ahoj,

byl jsem v Nice před cca 3 roky v květnu na prodlouženém víkendu čt-ne, což bylo úplně akorát. Pamatuji si, že jsem si auto ani nepůjčovali. Z letiště do centra byla levná autobusová MHD linka. Jeden den jsme jeli busem na výlet Monaco a Menton za 1 EUR jedna cesta, druhý den byl výlet do Cannes také za 1 EUR. Autobusy jezdily každou chvilku a nebylo nutné nic předem rezervovat. Vygoogli si to.

0 Citovat

Tak tak, auto zbytocne, najma do Monaka, pri tych cenach mhd a vlakov

0 Citovat

Podle mě se dá v Nice zůstat klidně i o dost dýl.. Město se prohlídne za chvíli, ale těch místo kolem je ažaž. Třeba rybářská vesnička Villefranche sur Mer, jen krátkou cestu vlakem z Nice, mi připadala fakt krásná. I třeba Menton byl super, i když už větší město.
Pár tipů na výlety z Nice jsem i sepsala u sebe na blogu: http://www.travelgeekery.com/nice-day-trips-nice/

0
3 reakce