Mám takový dotaz. Kulatiny bych rád oslavil adrenalinem, a tak hledáme nějaký zábavní park v Evropě, který stojí za to. Bez dětí, jen parta kamarádů, co si to chce užít. Poradíte, na který se vydat? Díky :). .

Zábavní parky v Evropě

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

 Mám takový dotaz. Kulatiny bych rád oslavil adrenalinem, a tak hledáme nějaký zábavní park v Evropě, který stojí za to. Bez dětí, jen parta kamarádů, co si to chce užít. Poradíte, na který se vydat? Díky :).

0

Kdysi tu na to vznikl článek https://www.cestujlevne.com/blog...-byli-jste

Asi vyplyne nejlépe Gardaland. Navíc přímo do Verony teď létá ČSA pod 3k, případně se to dá vzít přes Treviso nebo Bergamo s Wizzem.

0 Citovat

Za sebe mohu doporučit Europa park. Byl jsem v něm snad 3x a nikdy nezklamal. Prakticky se nedá projít ani za jeden den. Nebo takto, jednodenní výlet ti bude připadat krátký... ;-)
Doporučuji jet mimo německé prázdniny a ne o víkendu, vyhnete se tak frontám a hromadě lidí. Ubytování je dobré ve Štrasburku spojené s prohlídkou města.. ;-) Pokud se poskládáte 4 do auta, tak i cena za dopravu je v pohodě.

0 Citovat

Rád bych navázal podobným dotazem, ale nechci zakládat nové téma. Jaké znáte dobré aquaparky v Rakousku a Německu? Díky :)

0 Citovat

Europa park je spíše pro rodinu s dětmi. Osobně doporučuji park v Soltau u Hamburku. Pořádná dávka adrenalinu. Jen doporučuji ve všední den a mimo prázdniny. Naposled sem tam byl 27. září a byly zde fronty max 5 minut, a to opravdu maximálně, většinou se šlo bez čekání. Vstupné vychází na 33€ když si lístek koupíte 5 dnů předem. Letos jedu zase :-)

0
4 reakce