Ahoj, zítra mám cestu do Polska, a tak mě vzhledem k jeho pověsti jako zemi levným telekomunikacím zaslíbené, napadlo, že bych si tam koupil nějakou předplacenou SIM na data. Ideálně i takovou, která by pak fungovala doma i v roamingu. Máte s tím nějaké zkušenosti? Našel jsem nabídku Virgin Polska se SIM Freemium. Měla by snad stát 5 PLN a ten tarif 30 min, 30 sms, 300 MB by měl být zdarma.Nebo T-Mobile Polska s 1GB za 5 PLN (http://www.t-mobile.pl/pl/oferta...t-na-karte), ale té polštině tam moc nerozumím. .

Polsko - datová SIM

Založil ve fóru Co se nevešlo

10 reakcí

Ahoj, zítra mám cestu do Polska, a tak mě vzhledem k jeho pověsti jako zemi levným telekomunikacím zaslíbené, napadlo, že bych si tam koupil nějakou předplacenou SIM na data. Ideálně i takovou, která by pak fungovala doma i v roamingu. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Našel jsem nabídku Virgin Polska se SIM Freemium. Měla by snad stát 5 PLN a ten tarif 30 min, 30 sms, 300 MB by měl být zdarma.Nebo T-Mobile Polska s 1GB za 5 PLN (http://www.t-mobile.pl/pl/oferta...t-na-karte), ale té polštině tam moc nerozumím.

0

Zitra urcite este ne je cerven, kazdopadne ale z duvodu eu smluvy, uz ne loni sa moc nakupovat jikykoliv dodatecni starter...
Ja pouzivam v cele Evrope stvorky (SK), urcite neni nejlevnej (0,04€/MB), ale jednoduse (tarif platny v cele Evrope).

Pokud ale zvolite v polsku dodatecni sim, 5 pln je uz standartni cena za internetovy balik, a to vsude (jen velikost sa meni). Ja doporucil bych Orange z duvodu na rychlost a dostupnost. 5 pln - 500mb - mesiac.

V T-Mobilu, pokud dobijete sim za +10 pln, pridavaji Vam 1GB internetu uplne zdarma. Je nutne tak ale vydej nad 15 pln, a bezny internetovy balik plati 5 dni, a priplatek (5 pln) bude stihnen cyklicky.

0 Citovat

V Polsku mají předplacené SIM od 5PLN a je tam internet na 4-6GB na první týden. Je však potřeba jít na pobočku operátora zaregistrovat, takže to nemá cenu kupovat v trafikách.

0 Citovat

Díky za rady. Z Polska jsem zpět. Nakonec jsem skončil u Virginu. Byl nejblíž, tarif s 300 MB zdarma a kredit, co jsem dostal se SIMkou jsem mohl použít na roaming.

https://michal-na-cestach.blogsp...obile.html

0 Citovat

Koupil jsem u nejblizsiho T-Mobile dealera datovou SIMku za 5 PLN s balikem 1GB dat. V prodejne kartu zaregistrovali (potreba je pas nebo OP) a hned jsem si dokoupil kredit za 50PLN. Dalsi baliky internetu aktivujete prez tyto kody: http://www.t-mobile.pl/pl/oferta...t-na-karte

0 Citovat

Rozumím tomu dobře, že když přijdu na pobočku T-Mobile v Polsku, tak si koupím za 5 PLN simku, na který bude 1 GB. Ty mají platnost 5 dní. Pak si tam rovnou dobiju kredit třeba 10 PLN a za to si přes tyhle kódy koupím další 3 GB s platností 10 dní?

0 Citovat

Nějak polsky moc neumím, ale nejsou to spíš periodicky obnovující se balíčky? Napovídala by tomu ta fráze OPŁATA

CYKLICZNA.

0 Citovat

lobkas: presne tak. kopecky: 3GB - 10PLN - 10dni (napriklad.....)

0 Citovat

V Krakowe je nejblizsi T-Mobile v Galeria Krakowska, kt je hned u hlavniho autobusovyho a vlakovyho nadrazi. Otevreno maj az do 22, registraci Vam udela pri prodeji simky na pockani. 1Gb za 5zlotych je ple me zadax a lepsi si koupit mistni sim nez riskovat, ze vam operator spotrebovana data douctuje, coz muze.

0 Citovat

ja neviem ci toto treba este riesit v EU... zatial vyskusane v Rumunsku, Polsku, Cesku a ziadny problem v EU roamingu.

0 Citovat

Douctovat to muze po X mesicich a hlavne musi dat vedet predem. Tzn. bych se nebal mit data z cr.

0
10 reakcí