Zdravím, mám blbý dotaz, ale mohl by mě prosím někdo vyvést z omylu? Mám za to že při tranzitu zemí, co není v EU dostanu jedno razítko při příjezdu, druhé při odjezdu. Když jsem ale minulý týden projížděl Srbskem, dostal jsem jen jedno, při příjezdu, je to v pořádku? Případně nemohlo by to způsobit nějaké potíže, nebo vyvolat otázky když přístě použiju pas?  .

Razítka v pase

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Zdravím, mám blbý dotaz, ale mohl by mě prosím někdo vyvést z omylu? Mám za to že při tranzitu zemí, co není v EU dostanu jedno razítko při příjezdu, druhé při odjezdu. Když jsem ale minulý týden projížděl Srbskem, dostal jsem jen jedno, při příjezdu, je to v pořádku? Případně nemohlo by to způsobit nějaké potíže, nebo vyvolat otázky když přístě použiju pas?

0

Rozkroj bramboru, nanes na jednu stranu barvu a obtiskni si jí do pasu. Nebude to čitelné, ale vždy můžeš tvrdit, že úředník na hranicích byl opilý.

0 Citovat

V Kosovu jsem dostal taky razítko jen při vstupu. Bral jsem to tak, že je to země jen napůl, tak dávají půlku razítek :D Ne, asi je to běžný a důvod neznám.

0 Citovat

V USA alebo Kanade tiez dostanes len jedno razitko...

0
3 reakce