Ahojte,kvůli práci můžeme s přítelkyní někam vyrazit pouze přes léto - konkrétně tedy v červenci nebo v srpnu. Zatím jsme vždycky byli jen v Evropě, ale příští léto bysme rádi zkusili nějakou větší exotiku. Ideálně nějakou JV Asii. Chtěl bych se vás tu proto zeptat na vaše zkušenosti s ohledem na počasí? Jaké země / lokality byste nám mohli doporučit? Dle toho, co jsem doposud četl, bych to viděl pravděpodobně na Thajsko / Srí Lanku / Indonésii. Taková má možná naivní představa je vyrazit někam na cca 2 týdny, abychom se vešli ideálně do 25 tisíc na osobu. S přítelkyní nejsme žádní hardcore baťůžkáři, takže bychom rádi našli něco pohodového někde u moře, odkud bychom samozřejmě rádi podnikli pár výletů někde po okolí hlavně po přírodních krásách + případně jeden trip do nějaké velkého města (třeba Bangkok). Představuju si to spíš jako takovou relaxační dovolenou, cílem nebude neustálé přesunování a strávení dvou týdnů v podstatě někde na cestě. Především se ale bojím toho počasí, aby nám to tam celé nepropršelo a my jsme místo koupání v moři či výletování nemuseli být zalezlí někde v ubytování... Můžete se tu se mnou někdo, prosím, podělit o jakékoli tipy či mě někam odkázat? :-) A závěrem, chci to v klidu pořešit a naplánovat dopředu - proto se ptám už nyní, přitom ale chceme letět až někdy v na konci června / v červenci či srpnu 2018 - kdy je nejlepší čas na shánění letenek na léto?Díky moc! :-) .

Jihovýchodní Asie v létě

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahojte,

kvůli práci můžeme s přítelkyní někam vyrazit pouze přes léto - konkrétně tedy v červenci nebo v srpnu. Zatím jsme vždycky byli jen v Evropě, ale příští léto bysme rádi zkusili nějakou větší exotiku. Ideálně nějakou JV Asii. Chtěl bych se vás tu proto zeptat na vaše zkušenosti s ohledem na počasí? Jaké země / lokality byste nám mohli doporučit? Dle toho, co jsem doposud četl, bych to viděl pravděpodobně na Thajsko / Srí Lanku / Indonésii.

Taková má možná naivní představa je vyrazit někam na cca 2 týdny, abychom se vešli ideálně do 25 tisíc na osobu. S přítelkyní nejsme žádní hardcore baťůžkáři, takže bychom rádi našli něco pohodového někde u moře, odkud bychom samozřejmě rádi podnikli pár výletů někde po okolí hlavně po přírodních krásách + případně jeden trip do nějaké velkého města (třeba Bangkok). Představuju si to spíš jako takovou relaxační dovolenou, cílem nebude neustálé přesunování a strávení dvou týdnů v podstatě někde na cestě. Především se ale bojím toho počasí, aby nám to tam celé nepropršelo a my jsme místo koupání v moři či výletování nemuseli být zalezlí někde v ubytování...

Můžete se tu se mnou někdo, prosím, podělit o jakékoli tipy či mě někam odkázat? :-) A závěrem, chci to v klidu pořešit a naplánovat dopředu - proto se ptám už nyní, přitom ale chceme letět až někdy v na konci června / v červenci či srpnu 2018 - kdy je nejlepší čas na shánění letenek na léto?

Díky moc! :-)

0

Zkus si projít zdejší fórum na téma Thajsko, JV Asie a najdeš tipů a rad, že nebudeš vědět, co s nimi...

0 Citovat

Doporucuji vychodni pobrezi Malajsie, konkretne ostrov Redang. Tam je v lete zrovna sezona, ale primo na ostrove ve vesnici jsme byli temer jedini turisti

0
2 reakce