Prosím o radu. Koupil jsem si zpáteční letenky na Maltu. Letím pouze s příručním zavazadlem a tak jsem si žádné zavazadlo nepřikupoval. V elektronické letence, která mi přišla na email mám u zpáteční letenky kolonku: 1 ks zapsané zavazadlo, ale u letenky tam mám v kolonce: žádné zapsané zavazadlo. Prosím o radu, zda v případě, že není zapsané žádné zavazadlo platí pravidlo, že si mohu na palubu vzít jedno příruční zavazdlo či vůbec žádné. Děkuji za odpověď. Letím s Czech airlines. Honza .

Letenky přes Tripsta.cz

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Prosím o radu. Koupil jsem si zpáteční letenky na Maltu. Letím pouze s příručním zavazadlem a tak jsem si žádné zavazadlo nepřikupoval. V elektronické letence, která mi přišla na email mám u zpáteční letenky kolonku: 1 ks zapsané zavazadlo, ale u letenky tam mám v kolonce: žádné zapsané zavazadlo. Prosím o radu, zda v případě, že není zapsané žádné zavazadlo platí pravidlo, že si mohu na palubu vzít jedno příruční zavazdlo či vůbec žádné. Děkuji za odpověď. Letím s Czech airlines. Honza

0

Kabinové zavazadlo je vždycky v ceně, takže můžeš. U CSA klasika, 55x45x25 a 8 kg. Nikdo ale přesné rozměry řešit téměř určitě nebude, takže centimetr sem, tam v pohodě.

0 Citovat

a este Buta Airways, ti v zaklade nemaju nic :D

0 Citovat

Díky za rychlou odpověď. Info jsem našel, když jsem si rozkliknul rezervaci přímo na stránkách ČSA. Přeji pěkný den!

0
3 reakce