Ahoj, na jaře se chystám na služební cestu do Washingtonu na pár dní, říkám si, že bych si zajel i na chvíli do New Yorku, máte tip jak se nejlépe přesunout mezi těmito městy? Vlakem či autobusem? Máte nějakou oblíbenou autobusovou společnost?  .

Přesun Washington - New York

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj, na jaře se chystám na služební cestu do Washingtonu na pár dní, říkám si, že bych si zajel i na chvíli do New Yorku, máte tip jak se nejlépe přesunout mezi těmito městy? Vlakem či autobusem? Máte nějakou oblíbenou autobusovou společnost?

0

Keď neriešiš peniaze, tak Acelou. Ak chceš ušetriť, tak v akcii za pár dolárov Megabus.

0 Citovat

My jsme jeli Megabusem Philladelphie - Washington a uz to bylo docela daleko. Z NYC bych hledala jinou variantu.

0 Citovat

Jeli jsme NY - Washington megabusem. Cesta trvala tuším kolem 4 hodin a dalo se to. Jen je potřeba se dobře obléct. Venku bylo snad 30 stupňů a v autobuse tak 15 :-D Samozřejmě pokud neřešíš peníze / tlačí tě čas, tak je asi lepší jiná možnost.

0 Citovat

Áno, megabus, to je výlet do ľadového kráľovstva, ale to sú všetky busy. Dá sa to prežiť, otočili sme DC z NYC za jeden deň. Lietadlo je blbosť, jedine ak by si býval pri La Guardia.

Acelou je to do 3 hodín, ale cena ako letecky.

0 Citovat

Pche, New York – Pittsburgh – Washington DC (1 noc v hotelu) – New York vše Megabusem se spaním na palubě :)

0 Citovat

My sme otocili NYC - DC tiez za jeden den. Rano prvym busom do DC a nasledne poslednym z DC do NYC. Stalo ma to zavratnych 5 usd spiatocne :D A ako pisu ludia tak sa treba obliect je tam dost chladno :)

0 Citovat

Díky za rady! Megabus se tedy zdá jako sázka na jistotu za rozumný peníz, ale ten vlak vypadá jako luxusní možnost :-).

0
7 reakcí