Ahoj lidi, mám problém s koupí letenek u Wizzairu. Kupoval jsem si letenky do Barcelony, zadal jsem secutiry kod k platbě, ale stránka mě přesměřovala zpět, že se platba nepodařila a objevila se mi tabulka, kterou přikládám do přílohy. Tak jsem platbu opakoval a ta proběhla už bez problémů. Ale najednou mi došly dvě letenky a obě letenky se mi stáhly z účtu. Co teď dělat? Nechci volat na telefonické centrum Wizzairu, když si účtují takové pálky za minutu hovoru. Nestalo se vám to někomu? Nemá náhodou wizzair nějakou online podporu podobně jak Ryanair. Předem díky všem za pomoc .

Wizz Air - problém s platbou

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj lidi, mám problém s koupí letenek u Wizzairu. Kupoval jsem si letenky do Barcelony, zadal jsem secutiry kod k platbě, ale stránka mě přesměřovala zpět, že se platba nepodařila a objevila se mi tabulka, kterou přikládám do přílohy. Tak jsem platbu opakoval a ta proběhla už bez problémů. Ale najednou mi došly dvě letenky a obě letenky se mi stáhly z účtu. Co teď dělat? Nechci volat na telefonické centrum Wizzairu, když si účtují takové pálky za minutu hovoru. Nestalo se vám to někomu? Nemá náhodou wizzair nějakou online podporu podobně jak Ryanair.

Předem díky všem za pomoc


wizzair.jpg

0

Zkontroluj, zdali máš obě rezervace ve stavu Potvrzeno/Confirmed, jestliže ano, určitě bych co nejdříve volal na tu jejich erotickou linku, že máš duplicitní rezervaci. Určitě to vystornují dřív, než dojde k zaúčtování.

Pokud nechceš volat, můžeš zkusit formulář, ale otázkou je, za jak dlouho na to budou reagovat. https://wizzair.com/cs-cz/inform...BEnosti/#/ Předmět: Chyba během platby

Poslední možnost je reklamace transakce (zaúčtované) v bance, ale může to být záležitost i na 3 měsíce.

0 Citovat

A to má CZ/SK jedny z najlacnejších taríf, napr. v Nemecku účtujú 1.99€, čo je pri cene letenky napr. 9.99€ celkom masaker. Za tých 14 korún by som to už prekusol, hádam to nebude call na viac ako 5 minút.

0 Citovat

Ale však treba cez Skype... napr. Azerbajdžan, alebo ruské číslo. Tie sú za pár halierov

0 Citovat

Potom prajem veľa šťastia pri pokuse o komunikáciu v angličtine s ruským alebo azerbajdžánskym operátorom :)) Aby to namiesto 5 minút potom netrvalo 50.

Problém som mal už na slovenskom čísle, kde sa Ukrajinka žijúca v Česku snažila rozprávať po slovensky v kombinácii s polštinou.

0 Citovat

ono keby si sa lepsie pozrel, tak napr. to cislo pre azerbajdzan ma madarsku predvolbu, takze ho obsluhuje rovnake call centrum v budapesti, len za ovela nizsie ceny ;)

0 Citovat

presne, po anglicky bez problemov

0 Citovat

Díky za rady, nakonec jsem vyplnil jen formulář a ozvali se mi asi za 3 hodinky lámanou češtinou, že peníze vrátí zpět na účet.

0
7 reakcí