Ahojte,Mam dotaz, letěl někdo v posledních dnes do Anglie ( jedno z kama ) a kontrolovali ho dvojtě na letišti ? Neboť na Ibize kromě pasů, chtěli vidět ještě kreditní kartu či nějaký průkaz, který by dokazoval, že to jsem doopravdy já. Co jsem se ptal paní, tak říkala, že neví, zda to je na všech letištích do Británie, konkrétně mě teď zajímá PRG - STN a MPX - MAN, zda někdo bude mít zkušenost a ještě z ní vypadlo, že na Ibize se kradou ve velkém pasy, tak jestli to nebylo jen právě kvůli tomuto.  .

Británie - obecně

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Ahojte,

Mam dotaz, letěl někdo v posledních dnes do Anglie ( jedno z kama ) a kontrolovali ho dvojtě na letišti ? Neboť na Ibize kromě pasů, chtěli vidět ještě kreditní kartu či nějaký průkaz, který by dokazoval, že to jsem doopravdy já. Co jsem se ptal paní, tak říkala, že neví, zda to je na všech letištích do Británie, konkrétně mě teď zajímá PRG - STN a MPX - MAN, zda někdo bude mít zkušenost a ještě z ní vypadlo, že na Ibize se kradou ve velkém pasy, tak jestli to nebylo jen právě kvůli tomuto.

0

Leteli jsme v patek s wizz na letiste Luton. Zadna dvojita kontrola nebyla. Jen bych doporucil biometrickej pas, prez ktery jsme jen prosli automatickou budkou. U obcanky taky nic dalsiho nekontrolovali. Kazdopadne fronta na pas = 15min, obcanka 1hod +

0 Citovat

Belfast, dva tydny zpet, pasova kontrola, kratky pohovor - proc tam jedu, co tam budu delat, s kym jedu, jak dlouho tam budu.

0 Citovat

Dotaz: muj pobyt pomalu ale jiste konci na konci Cervence. Do te doby chceme, pokud dovoli pocasi a prace, kazdy vikend projet v okoli nejake to mistecko z narodniho parku co mam u Leeds apod...

 Byl by zajem sepsat vzdy z toho konkretniho mista nejaky kratky report, co videt, jak se tam da dostat, kde nejvyhodneji zaparkovat, kam jit apod? Protoze v pruvodci toho zrovna okolo Leeds neni moc a jsou zde krasna mista + I fotky bych mohl nahrat. 

0 Citovat

Určitě jo :) pokud se to nebude hodit teď, tak později určitě. 

0 Citovat

Smelo do toho

0 Citovat

Nepýtaj sa a píš ;-). Do Leedsu z Bratislavy lieta Ryanair, tak cestopis bude určite užitočný.

0
6 reakcí