Zdravím zdejší cestovatele,vzhledem k tomu, že toho nemám příliš nalétáno bych se chtěl zeptat na radu. V lednu se chystáme do Patagonie, letíme s Alitalií z Říma do Santiaga de Chile a poté do Punta Arenas. Řeším teď, zda koupit navazující let ze Santiaga do Punta Arenas 4 hodiny po plánovaném přistání v Santiagu (stejné letiště SCL) nebo až druhý den. Samozřejmě, že by pro nás bylo časově daleko zajímavější letět přímo 4 hodiny po plánovaném dosednutí, mám ale trochu obavu z možného zpoždění. Je mi jasné, že to za zde za mě nikdo nerozhodne, chtěl bych ale názor zkušenějších cestovatelů.Díky moc,Martin .

Prodleva mezi navazujícími lety

Založil ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Zdravím zdejší cestovatele,

vzhledem k tomu, že toho nemám příliš nalétáno bych se chtěl zeptat na radu. V lednu se chystáme do Patagonie, letíme s Alitalií z Říma do Santiaga de Chile a poté do Punta Arenas. Řeším teď, zda koupit navazující let ze Santiaga do Punta Arenas 4 hodiny po plánovaném přistání v Santiagu (stejné letiště SCL) nebo až druhý den. Samozřejmě, že by pro nás bylo časově daleko zajímavější letět přímo 4 hodiny po plánovaném dosednutí, mám ale trochu obavu z možného zpoždění. Je mi jasné, že to za zde za mě nikdo nerozhodne, chtěl bych ale názor zkušenějších cestovatelů.

Díky moc,

Martin

0

Jestli je přílet do Santiaga de Chile v dobrou hodinu, tak bych si v něm udělal stopover. Jinak 4 hodiny jsou docela málo. a) vám můžou hýbnout s letem, b) může být zpoždění, c) ačkoliv byste případně měli mít nárok na kompenzaci za zpoždění (pokud to nebude kvůli počasí, stávce apod.), budete to z nich páčit dlouhé měsíce.

Samozřejmě záleží na tobě. Já bych do toho nešel. Když se nic nepokazí, stihneš třeba i krátkou prohlídku města. Je to jako s investicí do akcií - jestli máš rád riziko a není pro tebe když tak problém koupit novou letenku na poslední chvíli, směle do toho.

0
1 reakce