Ahoj, kdo jste byl v Dubaji, stačí na ni 5 dní bez cesty? Vidět to, co je v Dubaji vidět třeba (nějaké tipy?) a chtěli bysme i popř. džípama do pouště. Díky za odpovědi! .

5 dní v Dubaji - stačí to?

Založila ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Ahoj, kdo jste byl v Dubaji, stačí na ni 5 dní bez cesty? Vidět to, co je v Dubaji vidět třeba (nějaké tipy?) a chtěli bysme i popř. džípama do pouště. Díky za odpovědi!

0

Určite, ja som tam bol 4x po 1-2 dňoch pri prestupoch. Doobeda pláž, poobede prieskum mesta, na každý deň jednu časť - Deira, okolo Burju a Marina. Ale keď máš cash na rôzne blbosti ako lyžovačka v shoppingu, akvaparky a pod., tak sa tam dá zabaviť aj na dlhšie.

Must see kľudne hoď do Googlu :) jediný tip čo dávam každému je ubytko v Deire niekde pri stanici metra, napr. Union station, odkiaľ sa všade ľahko dostaneš a aj za lacno sa dá najesť. Ale záleží všetko od rozpočtu. 5 dní v Dubaji môže byť za 300 euro za osobu vo dvojici s pohode úbytkom s bazénom, ale horná hranica neexistuje

0 Citovat

za 7 hodin mas splneno. Pak uz max valecka na plazi.

0 Citovat

Pri piatich dňoch by som už určite riešil aj jeden deň v Abu Dhabi - dá sa tam dostať lacno busom. Pozrieť Corniche, Emirates Palace a mešitu, prípadne podľa záujmu napr. Ferrari world.

Inak tie zvyšné 4 dni sú tak akurát na prehliadku pohodovým tempom. Výlet jeepom tam určite vopcháte, sám som síce nebol, ale všeobecne to odporúčajú.

0 Citovat

5 dní je určitě dost. Za mě bych za tu dobu stihl navštívit ještě Abu Dhabi i sousední Omán. Jedině by ti to nemuselo stačit, pokud si libuješ v moderních stavbách, islámské kultuře nebo máš velmi pozvolné tempo.

0 Citovat

Oman separatne aj na 2 týždne, ale Abu Dhabi na otočku je fajn. Najmä tá mešita je parádna, by sa páčila aj Tomiovi s Kotlebom.

0 Citovat

Stačí 5 hodin.

0
6 reakcí